Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek, ha az edzőmmel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha az edzőmmel kezd a viszonyunk kicsit bensőséges lenni?

Figyelt kérdés

19 éves srác vagyok, az edzőm 30. Nagyjából 3 hónapja edz engem mint személyi edző, de a viszonyunk enyhén szólva kezd különös lenni.

Meleg vagyok és róla nem tudok semmit ezzel kapcsolatban, mivel van barátnője...de gyakran megkéri, hogy edzzek póló nélkül (szerinte úgy jobb). Ezenkívül néha furán néz rám, vagy épp meg-megcsikizi a hónaljam két gyakorlat között.

Engem nem zavar a dolog, de nem tudom ezeket hova tenni, mit akar velük.

2021. okt. 4. 05:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha bele is mész a játékba vele, akkor te is lépj valami hasonlót. Viszont úgy menj bele hogy lehet ez csak 1 alkalmi lesz, vagy több alkalmj viszont titokban szerintem titokban fogja tartani és nem fog szakítani a barátnőjével, szóval úgy menj bele hogy talán nem lesz hosszú távú normális kapcsolat, és lehet csak pár éves titok maradsz az egész életében. Lehet hogy össze is jön vele, de ez tőle függ.
2021. okt. 5. 08:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Végül meg lett az edző? :D
2024. márc. 12. 08:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Az érdekelne engem is.
2024. márc. 12. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!