Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek, ha az edzőmmel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha az edzőmmel kezd a viszonyunk kicsit bensőséges lenni?

Figyelt kérdés

19 éves srác vagyok, az edzőm 30. Nagyjából 3 hónapja edz engem mint személyi edző, de a viszonyunk enyhén szólva kezd különös lenni.

Meleg vagyok és róla nem tudok semmit ezzel kapcsolatban, mivel van barátnője...de gyakran megkéri, hogy edzzek póló nélkül (szerinte úgy jobb). Ezenkívül néha furán néz rám, vagy épp meg-megcsikizi a hónaljam két gyakorlat között.

Engem nem zavar a dolog, de nem tudom ezeket hova tenni, mit akar velük.

2021. okt. 4. 05:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg biszexuális, és tetszel neki.
2021. okt. 4. 06:31
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak te érzed ezt.
2021. okt. 4. 06:44
 3/13 anonim ***** válasza:
96%

Hát jó kérdés. Nem vagyok egy nagy guru ebben, de én azt tudnám javasolni (persze csak ha akarsz töle valamit), hogy kezdj el te is hasonloan viselkedni. Nem feltétlen ezeket csináld mint ő (fura lenne megkérni arra hogy vegye le a póloját 😆).

De te is probálj meg egy kicsit játékos lenni. Ha tényleg aksrnvalamit akkor valszeg rá fog tenni egy lapáttal.

De ha zavar hogy van barátnője, akkor ne lépj semmit. Bér ha tényleg akar töled valamit akkor gyanus hogy már másnál is próbálkozott...

Nem biztos hogy jó tanács ez, de nagyon más ötletem nincs hogy mit kellene ilyen helyzetben tenni.

2021. okt. 4. 07:03
 4/13 anonim ***** válasza:
5%
Válts otthoni dologra. Így csak a pénz megy el
2021. okt. 4. 07:20
 5/13 anonim ***** válasza:
96%
Mikor atoltozol edzes utan hivd be dumalni h gyere mar be please, valamit megszeretnek dumalni. Es lokj neki vmi kamu dumat h nemtom a hatizmod faj neha meg nemtom a vadlid nem igazan erosodik. Es ezt ugy csinald hogy kozben atoktozol. Veszed le a ruhaid meg felveszed. Esetleg teljesen told le a gatyad es ugy vegyel fel egy tisztat. A reakcioja elmondja majd mizu.
2021. okt. 4. 11:54
 6/13 anonim ***** válasza:
96%
Póló nélkül valóban jobban látszódnak az izmok, hogy jól működnek e és nem e túl erős a gyakorlat, a csikizés meg lehet szimpla játékosság is, de amit az előző írt taktika nem rossz, azt kipróbálhatod.
2021. okt. 4. 14:53
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
megadod az elérhetösögét pv? en is mennék hozzá
2021. okt. 4. 16:07
 8/13 anonim ***** válasza:
95%
Elég fura, hogy edzőteremben leveteti a pólót veled. Nálunk konkrétan tilos félmeztelenül edzeni. A csikizés meg pláne. Ha ez igaz, akkor minimum bi.
2021. okt. 4. 16:54
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Biszex lehet. Öltözz át előtte, vagy még cserélj boxert. Aztán biztosan reagálni fog erre valamit. Ha bejön, akkor adj neki egy esélyt.
2021. okt. 4. 22:42
 10/13 anonim ***** válasza:
95%
Hasonló történt velem is anno,de esetemben a tusolóba felkerült az í-re a pont🙂
2021. okt. 5. 03:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!