Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz szerintetek, hogy 4 éve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz szerintetek, hogy 4 éve viszonyunk van?

Figyelt kérdés

Van egy férfi,akivel iszonyatosan jól elvagyunk szexuális téren, kb 4 éve van viszonyunk.Nem vagyok belé szerelmes ,csak jó vele a szex. Magyarul csak szexelünk, utána mindenki megy a dolgára. Egy gond van,hogy ő nős. Én nem érzem magam hibásnak,hogy vele vagyok. De ahogy látom őt sem zavarja.

Rosszul teszem ,hogy vele vagyok?

Meddig tarthat ez a viszony?

2016. jan. 13. 16:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Addig tart míg le nem buktok, vagy míg teherbe nem ejt, és jönnek a konfliktusok
2016. jan. 13. 16:34
 2/17 anonim ***** válasza:

Nem gond.

25F

2016. jan. 13. 16:35
 3/17 anonim ***** válasza:
No problemo.
2016. jan. 13. 16:38
 4/17 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok ha nem titok?
2016. jan. 13. 16:51
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem fog teherbe ejteni gyógyszert szedek
2016. jan. 13. 17:51
 6/17 anonim ***** válasza:
Az a fontos, hogy ha a te életed alakul így, hogy a leendő barátod / élettársad / férjed / esetleges gyermekeid apja is hasonló morális értékrend szerint él majd, mint most ti ketten, és így egy nap azzal szembesülsz, hogy évek óta viszonya van valakivel, akkor azt is ilyen természetességgel és megértő módon kezeld, és se a szeretőt, se a férjedet ne érezd majd hibásnak.
2016. jan. 13. 18:05
 7/17 A kérdező kommentje:
Nem lesz férjem sose!!
2016. jan. 13. 18:07
 8/17 anonim ***** válasza:

# 7

Pont azért soroltam fel ennyi opciót, mert egyrészt nem biztos, hogy akarnád, - nyilván nem tudhatom így ismeretlenként, - másrészt az sem biztos, hogy ha valaha mégis akarnád, akkor úgy is alakulna. De ha arra sikerül figyelned, hogy soha ne legyen az életedben olyan férfi, akit szeretsz és akiben megbízol, és akiről azt feltételezed, hogy hűséges hozzád, mindig csak szerető státuszban maradsz, vagy szexpartnereid lesznek, akkor téged nyilván ne érhet ilyen meglepetés.

2016. jan. 13. 18:40
 9/17 anonim ***** válasza:
Azért ha valaki hibás itt, az nem csak a nő, szexkapcsolathoz két ember kell... Csináljátok, amíg jól esik, vigyázzatok arra, hogy le ne bukjatok. Ha a férfi felesége szereti, de szexuális téren nem tud többet adni, persze, hogy vágyik a szeretőre is. Mivel nem vagyok érintett, nem ítéllek el titeket.
2016. jan. 13. 19:31
 10/17 A kérdező kommentje:
Nem kap elég szexet otthon,elég szexcentrikus férfi ,azt mondta a nőnek kevés is elég.
2016. jan. 13. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!