Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért haragszik rám a barátom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért haragszik rám a barátom, ha miatta történt meg, amire haragszik?

Figyelt kérdés

2 éve már együtt vagyunk a barátommal, és felvetette, hogy 3-asozzunk az egyik meleg ismerősével. Mondtam neki, hogy nem, viszont 1 hónapig folyamatosan könyörgött, + a haverja bejelölt Facebook-on, beszélgettem vele, személyesen is találkoztunk, ezek alapján szimpatikus volt, és mivel nagyon akarta a barátom így hát belementem.

Pénteken este megtörtént a 3-as, és miközben dugott a párom ismerőse, életemben először elmentem anélkül, hogy magamhoz értem volna és látva ezt meg is csókolt.

Azóta a barátom haragszik rám, merthogy mi az, hogy hagytam, hogy megcsókoljon (előtte is csókolóztunk), meg hogy én jobban élveztem a dugást, mint vele, ezért is mentem el anélkül, hogy magamhoz értem volna.

Plusz azon is kiakadt, hogy a haverja belájkolta a profilképeim.

Én mondtam neki, hogy nem akarok hármast, és az ő ötlete volt, ő választotta ki a pasit is, de csak köti az ebet a karóhoz. Meg olyanokat mond, hogy akkor jöjjek inkább össze a haverjával ha ennyire kell nekem.

20/passzív

2021. szept. 29. 19:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem menekülj, baromi toxikus az aktívod:/
2021. szept. 29. 19:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
El kell hagyni....
2021. szept. 29. 19:58
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hú, én is menekülnék, ez a viselkedés nagyon ijesztő, és elgondolkodtató.
2021. szept. 29. 20:14
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ő akarta a hármast. Azzal, hogy a haverja megdugott téged nincs gond, de egy csókkal igen?

Nem százas a pasid az biztos 😂

2021. szept. 29. 20:24
 5/12 Noren1989 ***** válasza:
100%

Ohh, ezek a rossz kis b-zik...

No, a hülyeséget félretéve:meggondolta magàt a kis kani. Cseréld le az újra, am is jobban dug.

2021. szept. 29. 20:31
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
Mondjuk ha a pasi tényleg baromi jó volt, megérne egy próbát:D
2021. szept. 29. 20:35
 7/12 anonim ***** válasza:
94%

Túlreagálta a pasid ez tény, de ezért kell előre lefektetni a játékszabályokat és az "érzelmi részét" kicsit visszafogni. Előtte, közben csók (ha az volt megbeszélve) akkor okés, de utána fokozottan kerülendő az összebújogatós dolog. A pasid meg nem elég érett fejben, egy hármasnál előfordulhat hogy olyan a beugró játékos aki valamiben túltesz rajta - ezt tudnia kellene felnőtt fejjel kezelnie nem pedig óvodásként duzzogni rajta.

Ja és a 3-as másik fontos szabálya, célszerű idegennel és csak az aktív fél tartsa vele a kapcsolatot.

2021. szept. 29. 20:42
 8/12 anonim ***** válasza:
91%

"Azóta a barátom haragszik rám, merthogy mi az, hogy hagytam, hogy megcsókoljon"

Ne haragudj már, de a dugás minek számít? Számomra ez az egész felfogás undorító úgy, ahogy van. Én már akkor kib*sztam volna, amint felveti az ötletet. :D Komolytalan, nem kiélt kisgyerekekre nekem nem lenne szükségem, illetve szexfüggő mentális betegekre sem. Ez nem párkapcsolat, de ezzel nyilván te is tisztában vagy. Azt sem értem, hogy ilyenek minek maradnak együtt, ha már nem szeretik egymást? Az, hogy kötődés van, az oké, de egyszerűen nem értem, hogy hogyan lehet bevonni egy idegent a legszebb és legintimebb közös élménybe. Előbb ütném agyon azt, aki akár rám, vagy páromra rá merne úgy mászni, hogy ezek a dolgok nem jöhetnek szóba. Nyilván mindenkinek a saját döntése ez, de ahol ilyen történik, ott vége van a kapcsolatnak. Szóval azt sem értem, hogy minek erőltetik egyáltalán ezt. De heteroknál is van bőven ilyen. Lehet is látni a sok halott tekintetű, boldogtalan kapcsolatokat. Idióták.

2021. szept. 29. 23:05
 9/12 anonim ***** válasza:
90%

Még ilyet soha nem írtam le senkinek.

Te,kérdező egy nagyon buta ember vagy, a barátod pedig egy önző barom.

Őszintén mondom, hogy megérdemlitek egymást !

2021. szept. 30. 03:55
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Tanulság: Nem kell össze vissza r.banckodni egyiknek sem. A kapcsolat két ember zárt érzelmi közössége kell, hogy legyen. Ennyi.
2021. okt. 1. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!