Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aki nem keres párkapcsolatot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem keres párkapcsolatot csak alkalmit, az miért nem?

Figyelt kérdés

Pl PlanetRomeo-n megismerkedsz. Normális, szimpi stb, de kiderül, hogy csak alkalmizik. Társat nem keres.

Ha már elvégezte az egyetemet, van munkája akkor miért nem?

Miért jobb egyedül lenni mint párkapcsolatot keresni?

2021. szept. 27. 19:00
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
45%

28., 30.

Szerinted hány partnere lesz egy melegnek élete folyamán? Akár több ezer! Ebből leszűrheted a megfelelő következtetést, hogy a 40-60%-os HIV arány talán nem is annyira hihetetlen.

29.

De babám az nagyon is párkapcsolat ugyanis, ha hosszabb ideje élnek együtt, akkor minden párkapcsolat ellaposodik és vágynak az újdonságra. Mivel nincs esélye a szülővé válásnak, ami újabb kihívásokat tartana, ezért ez egyfajta pótcselekvés is. És képzeld babám vannak olyan párok is, akik párt cserélnek egy éjszakára, de attól még párok maradnak és szeretik egymást.

2021. okt. 2. 23:14
 32/38 anonim ***** válasza:
75%

Rendben kedves! Szerintem ezzel le is zárhatjuk. :)

Én is meleg vagyok, 1 párom volt, mással pedig nem voltam. Nem kell általánosítani. Buta vagy és tapasztalatlan.

Nem laposodik el semmi, csak tudatosan kell élni. Tudatosan kell párt is választani és máris nem fog semmi ellaposodni. Csak olyannal kell együtt lenni, aki ugyanazt nyújtja, amit te is. Meg kell dolgozni a boldogságért mindig. Kapcsolatért is. Ez van. Ehhez két ember kell.

Ha te úgy állsz egy kapcsolathoz, hogy úgy is ellaposodik, akkor úgy is lesz. Mindig az lesz, amit tényként kezelsz. Nyilván a fejedben értem ezt most. Minden hozzáállás kérdése. Az egész életed valójában a te hozzáállásodon múlik, nem pedig máson, vagy másokon.

Nem szeretik egymást, hiszen akkor nem keresnének mást. :D Nem egyértelmű? Gondolkodj egy picit, azért jött létre az agyad. Az, hogy ki mit mutat a környezetének, az nem biztos, hogy a négyfal között is úgy van. Ne higgy el mindent, amit látsz és olvasol, amíg nem vagy biztos benne. Nem látsz bele senki fejébe, nem látsz bele mások kapcsolatába, így nem mondhatod azt, hogy szeretik egymást. Mindenhez két fél kell. Viszont azt hidd el, hogy ezek a dolgok szétrombolják az embert belülről. Persze, most aki szexfüggő, meg haverként(tárgyként, szexhaverként) áll a partneréhez, az persze, hogy megtesz ilyet a másikkal. Tapasztalj még sokat és tanulj, mert van mit pótolni. Előbb bizonyosodj meg dolgokról, utána próbálj okoskodni. :) Részemről lezártam.

2021. okt. 3. 01:40
 33/38 anonim ***** válasza:
78%

Hány partnere van egy melegnek életében? Amennyi egy heterónak. Van, akinek egy, van, akinek nulla, van, akinek száz; egyénfüggő, nem az irányultságtól függ. Viszont a melegek, úgy tapasztaltam, gyakrabban járnak HIV-szűrésre, mint a heterók. Nekem eddig minden partnerem olyan volt, aki a rendszeres szűrést mintegy természetesnek vette.

2021. okt. 3. 07:52
 34/38 anonim ***** válasza:
35%

32.

Neked meg kevés az érzelmi intelligenciád, hogy az ilyen párok helyzetébe beleképzeld magad. Sőt nem ártana beszélned is velük, hogy vajon mi vezetett oda…

2021. okt. 3. 08:22
 35/38 anonim ***** válasza:
37%

33.

Rosszul gondolod, ugyanis a párkapcsolatot nehéz találni a melegek körében, továbbá nem is akarnak találni, de a hormonok viszont dolgoznak bennük! A többség hetente szexel egy másik partnerrel, de egyesek akár naponta. Ha heti egyel számolunk, akkor az egy év alatt már 48 és 40 év alatt már 1920.

2021. okt. 3. 08:22
 36/38 anonim ***** válasza:
54%

A legtobben azert mert mar sok csalodas erte oket, vagy vannak akik nem ernek ra egy kapcsra, fontosabb a melo meg a haverok, sajat maga. Kezdem megerteni oket... A rendes csavokat altalaba atbasszak. Par ilyen utan inkabb kozel se engeded es csak kalandozol. Meg vannak akik szimplan csak mindig masik puncit akarnak

30f

2021. okt. 11. 11:59
 37/38 anonim ***** válasza:
20%
Jaaj ez ilyen meleg tema most nezem 🤣 akk mind1
2021. okt. 11. 12:00
 38/38 anonim ***** válasza:
64%
37-eske, töröljed innen ki magadat, mert csak vöröseket fogsz kapni, ami leviszi az átlagodat.
2021. okt. 12. 10:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!