Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aki nem keres párkapcsolatot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem keres párkapcsolatot csak alkalmit, az miért nem?

Figyelt kérdés

Pl PlanetRomeo-n megismerkedsz. Normális, szimpi stb, de kiderül, hogy csak alkalmizik. Társat nem keres.

Ha már elvégezte az egyetemet, van munkája akkor miért nem?

Miért jobb egyedül lenni mint párkapcsolatot keresni?

2021. szept. 27. 19:00
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Szociopata az ártani akar másoknak szándékosan. Antiszociális személyiségzavar(Pszichopata, szociopata). A kettő egyébként rohadtul nem ugyanaz. Antiszociális személyiségzavar azt jelenti, hogy a társadalommal szándékosan szembe megy. Anti, tehát árt. Másoknak szándékosan ártó személy.
2021. szept. 27. 22:18
 12/38 anonim ***** válasza:
94%

"Ezeknek a személyiségzavaroknak több közös jellemzője is van: a törvények és a társadalmi morál figyelembe nem vétele; mások jogainak figyelembe nem vétele; a bűntudatra vagy megbánásra való képtelenség; az erőszakos viselkedésre való hajlam."

Ez a szociopátia.

Én azt hiszem, boldog az olyan ember nem lehet, aki le se szarja, hogy mit gondol róla a környezete, a társadalom. A boldogságnak van egy komoly társadalmi dimenziója is. Szerintem az boldog, aki megtalálja ezzel a környezettel a harmóniát.

Én egyébként elég boldognak érzem magam, hiába vagyok szingli. Szeretem a munkámat, vannak barátaim, vannak vágyaim és terveim, és szeretem a hétköznapok szépségeit. Nem nagyon kívánhatnék többet. Hogy nincs párom? Hát istenem. Nem fogom tönkretenni az életem azzal, hogy folyton arra gondolok, ami nincs, ahelyett hogy arra gondolnék, amim van.

2021. szept. 27. 22:29
 13/38 anonim ***** válasza:
78%

Hát de te akkor miről beszélsz? Nem neked szólt a válaszom. Az is evidens, hogy aki nem boldog egyedül, az mással sem lesz az. :D Én azokhoz szóltam, akik hisztiznek, rinyálnak és félnek, hogy pofára esnek. Hát azok meg is érdemlik, hogy nincs senkijük. Nem is lesz ilyen felfogással. Ennyi. Nem neked szólt.

A pszichopata az annak születik. A limbikus rendszere hibás. Agyi struktúra máshogy néz ki morfológiailag, mint egy normális embernél, vagy egyszerűen folyamatos "sötétség van" azon az agyterületen. Tehát mondjuk, ha fel akarnék kapcsolni egy villanyt, de hibás a vezeték, ezért nem kapcsol fel. Ez a pszichopata. Nem érez bűntudatod, gyászt, együttérzést, félelmet. Nem tud szorongani, ezért is kapják el nehezen az egyes sorozatgyilkosokat(akiknek a többsége pszichopata). Mivel minden helyzetben nyugodtak, mert nem tudnak idegesek lenni. Egy pszichopata sosem indulatból árt másoknak, mivel nem érez indulatot. Mivel folyamatosan nyugodt. És a pszichopatát pont azért nehéz elkapni, mivel nem ártó szánékkal öl(ha öl). Mivel nem érez bosszút, stb. Tehát az áldozataik random emberek találomra. Egy "átlag" ember, aki öl, az mindig valami oknál fogva teszi azt. Bosszú, féltékenység, stb. A pszichopata nem, ezért nehéz összerakni a képet. A pszichopaták valójában nem is tekinthetők embereknek, mivel rohadt gyér az érzelmi világuk. És veszélyesek a társadalomra. Egyébként a politikusok nagyrésze is az. Bár ez gondolom egyértelmű. Egyébként a pszichopata nem azt jelenti, hogy az feltétlenül öl is. Minden 100. ember pszichopata. Szóval minden utcasarkon találkozik velük az ember. Nagyon könnyen manipulálnak másokat, stb, stb. Tudnék még millió dolgot mondani, de itt ez most nem lényeg.

A szociopatának vannak érzései és tud megbánást és minden egyebet érezni, viszont nem úgy, mint ahogyan azt kéne. Tehát a béka segge alatt van érzelmi világuk. A szocipata az, amit te mondtál. Hogy erőszakos viselkedésre való hajlam. A szociopata az indulatból cselekszik. Ellenben a pszichopatával, akik nyugodtak mindig. Nincs bennük indulat. Szociopata az lelki sérülések által válik azzá. Kb 15 éves kor felett alakul ki az egy embernél. Ehhez nyilván kell egy genetikai hajlam is, de súlyos gyerekkori traumák is, hogy ilyen válljon egy emberből.

Pszichopata az már születéstől kezdve az. A szociopata az pedig egy szerzett jellemdeformáció. Ugyanúgy, mint a depresszió, klinikai szorongás, borderline, hipochonder, stb, stb. Ezek sem ám maguktól alakulnak ki, hanem traumák okozzák. Szociopatát egyébként ki lehet kezelni. Pszichopatát nem, hiszen ott agyi struktúra gondok vannak. Legalábbis a jelenlegi tudásunkkal még nem tudjuk.

2021. szept. 27. 22:47
 14/38 anonim ***** válasza:
90%
"Ezek sem ám maguktól alakulnak ki, hanem traumák okozzák." +genetikai hajlam. De azért nagyban ad löketet erre a traumák.
2021. szept. 27. 22:50
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

Hát rinyálni szerintem is szánalmas, ebben egyetértek.

Én tudom, hogy sokat kapok a társadalomtól (majdnem mindent), szóval tudom, hogy ez egy kölcsönviszony. Aki számára elviselhetetlen a társadalom, az szakadjon ki belőle, ne rinyáljon. Aki meg nem mer elszakadni tőle, az ne a társadalmat hibáztassa. Ez különböző erők küzdelme, és mindig a nagyobb erő dönt. Pl. a melegség felvállalása (akár önmagam előtt) is egy erő következménye, a libidóé, a szexuális vágyé. Ez nálam is erősebb, mint az, amit a társadalom erről sulykol. De annyira még nem voltam (viszonzottan) szerelmes, hogy párkapcsolatba mertem volna lépni valakivel. Ekkora erő még nem talált meg.

2021. szept. 27. 23:15
 16/38 anonim ***** válasza:
87%

Akkor a rinyálók nevében azt tudom mondani annak,aki minket lenéz,hogy esetleg megkérdezném a véleményét akkor is, ha olyan megcsalást,elhagyást kap a nyakába,amiben nemcsak lelki,hanem nagy anyagi vesztesége is lenne.

Esetleg azon gondolkodhatna,hogyan tovább, mert a nagy szerelme úgy vágta földhöz - képletesen -, hogy fogalma sincs meddig tart majd felállni.

Tudjátok mennyit hallani azt, hogy "szeretlek"? És "csak veled tudok élni" ?

Aztán ezek a nagy szívhez szóló és hű emberek vágnak úgy pofán,hogy pisloghatsz.

Mert csak attól kapsz nagy pofont, akit közel engedsz magadhoz...

De minek a kapcsolat,ha nem engedsz közel valakit?

És azt is tudja mindenki,hiába ír mást,hogy főleg a melegeknél a kinézet a döntő. Lehetsz okos,stb, ha nem vagy izmos, nem vagy fiatal, nincs termosznyi farkad és ha nem akarsz félóránként dugni.

Kapásból tudok mondani 12 meleg embert - magamat is beleértve - akit ilyen okkal hagytak el, és tettek padlóra.

Volt fiatal is és idősebb is .De mind megszenvedte a melegek általános tulajdonságát.

És azt hiszem, nem kell csodálkozni,hogy óvatos, gyanakvó és már abban sem hisz, amit őszintén mondanak neki.

2021. szept. 28. 05:48
 17/38 anonim ***** válasza:
89%
Volt benne részem. Azt hittem csodálatos életünk van. De nemcsak én voltam neki, kellett más f@sz is neki. Azóta ő is egyedül van és siratja már. Én meg jól vagyok egyedül, köszönöm. Alkalmi sem érdekel, nem az én világom. Előtte is el tudtam intézni magamnak azt, a többi is megy egyedül. ;)
2021. szept. 28. 06:49
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg, hogy valahogy túl kell lépni rajta. Vagy úgy, hogy abbahagyod a keresést, vagy úgy, hogy megújult szívvel folytatod. Az őrlődéssel csak magadnak ártasz.

Persze ha friss az élmény, akkor teljesen megértem, hogy még nem tartasz ott. Az ilyesmi feldolgozásához idő kell. Afféle gyászmunka ez.

2021. szept. 28. 07:33
 19/38 anonim ***** válasza:
69%

17.😂😂😂😂😂😂😂

Nem csoda.

2021. szept. 28. 07:39
 20/38 anonim ***** válasza:
73%

16-os, igen volt. Még bántalmazásban is. Mégsem ítélek meg másokat egy ember miatt. Ez rohadt gyerekes lenne. Mi köze egy idegen embernek egy másikhoz? Semmi.

Egyébként édes istenem. Ezért is mondom, hogy nem a f*szt kell keresni a másikban. Elég könnyű leszűrni, ha valaki csak dugni akar. Szóval te is hibás vagy, ha ennyi idő után benyelsz dolgokat. Fejleszd magadat. Egyébként meg ettől függetlenül torz azok emberek gondolatvilága, akik megítélnek másokat a múltjuk miatt. Nem kell jósolgatni és tényként elkönyvelni dolgokat. Előre látni oké, de ahhoz tapasztalat is kell. Tudatosan kell élni és ennyi. Egybébként én nem nézek le senkit, szóval ebből is látszik, hogy kombinálsz valamit a fejedben, ami mellesleg hamis és tényként kezelve itelsz meg mást. Azt is írtam, hogy megértem ezt a fajta gondolkodást, de ez attól még gyávaság. De mindenkinek a saját döntése, saját élete.

Olyanokat tudnék mesélni akár magamról, akár másokról, hogy kedve nem lenne senkinek sajnáltatni magát. Mármint ezt csak azért írom, mert fel lehet mindenből állni. Csak akarni kell és dolgozni rajta. Illetve segítséget is lehet kérni szakemberektől. Nem szégyen az. Rá is férne erre a társadalomra egy agymosás. Ne a piára és cigire legyen pl. Ha arra nem sajnálja valaki a pénzt, akkor az egészségére se sajnálja. Egészség az mind fizikai és mentális együtt. Kettőt csak egyben lehet értelmezni. Egyik a másik nélkül tönkremegy.

2021. szept. 28. 09:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!