Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aki nem keres párkapcsolatot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem keres párkapcsolatot csak alkalmit, az miért nem?

Figyelt kérdés

Pl PlanetRomeo-n megismerkedsz. Normális, szimpi stb, de kiderül, hogy csak alkalmizik. Társat nem keres.

Ha már elvégezte az egyetemet, van munkája akkor miért nem?

Miért jobb egyedül lenni mint párkapcsolatot keresni?

2021. szept. 27. 19:00
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
94%

# 16 vagyok.

Nem őrlődöm, mert már négy év után nem érdekel az illető.Én rendbejöttem, ő pedig többször is visszakéredzkedett. Volna ! ugyanis erről szó sem lehetett.

Nyugodt vagyok, élem az életem, találok benne elég sok szépet, jót. és biztos nem fogok ellenállni, ha megint jön valaki. Hiszen minden ember más és más.

De, ennek ellenére bizonyos dolgokat megbocsátani lehet, de elfelejteni nem.

Még annyit, hogy a történtek ellenére is kívánom, és remélem, hogy az exem is találja meg a boldogságát, élete értelmét.Mert ez mindenkinek jár az élettől !

2021. szept. 28. 09:25
 22/38 anonim ***** válasza:
94%
Magam részéről, jelenleg főállásban dolgozom, mellette levelezőn járok alapszakra, ez azt jelenti, hogy hétfőtől-péntekig dolgozok + tanulok + beadandók, szombaton egész nap suli, vasárnap vagyok egyedül szabad, teljesen le van kötve minden figyelmem, viszont igényeim nekem is vannak. Ez nem jelenti azt, hogy minden héten mással dugatom meg magamat, egy pasival rendszeresen összejárunk heti 3-4 alkalommal, aztán mindenki megy a dolgára :D
2021. szept. 28. 13:08
 23/38 anonim ***** válasza:
57%
talán nem kéne mindent is csinálni.
2021. szept. 28. 13:26
 24/38 anonim ***** válasza:
60%

A meleg párkapcsolatok ritkán működnek hosszabb távon, mivel ha körülnézel, akkor láthatod, hogy egy csomó pár keresi a 3-at. A szülővé válás lenne a megoldás a folytatáshoz, de ez itt kivitelezhetetlen, ezért megrekednek.

Egy részük pedig halálos nemi beteg HIV-pozitív, amit szinten lehet tartani, de gyógyítani még nem.

Egy egészséges bolond lenne kockáztatni az életét és ezt ők is jól tudják, szóval alkalmi partnerről partnerre járnak, titkolják az állapotukat.

Kíváncsi lennék, hogy mekkora a pontos szám, de egyszer láttam egy HIV+-os profilját, aki az írta, hogy annyi levelet kapott, hogy kb. 40-60%-ra becsüli a betegek arányát.

Egy francia HIV kutató azt mondta, hogy akár csókolózással sem kizárt elkapni. Hát akkor orál-szexel meg jócskán van esélye, előváladék, sperma, egy apró hámsérülés a szájban, ami fogmosáskor vagy ételektől is keletkezhet.

2021. okt. 2. 14:51
 25/38 anonim ***** válasza:
67%

Magyarországon alacsony a HIV arány. Hülyeségeket pedig ne terjessz utolsó. Csókolózással van kb 0,001% esélyed elkapni egy ilyet. Max egy olyan kapja el, aki halálos beteg(daganatos, gyenge immunrendszer, stb). Esetleg, ha egy elmebeteg előtte felvágdossa a száját és köpködi a másik szájába a vért, akkor még van esély elkapni. Viszont f*szságokat nem kell terjeszteni. Nemi úton terjed a betegség és vérrel. T-helper limfocitákat mimikálja a vírus(tehát hasonló a vírus a szerkezete, mint a limfocitáknak). Illetve ma már olyan gyógyszer kombinációk vannak, amik "eltűntetik" a szervezetből a vírust. Ami annyit jelent, hogy a vérkép negatívként fogja mutatni a vírus jelenlétét. Ilyen esetben már a HIV+-os sem fertőz. Az AIDS az a HIV 4. stádiuma. A 4. stádium az 5-10 év után alakul ki HIV fertőzést követően. Tehát bőven van idő észrevenni azt, ha valaki ezt elkapta. Azt, hogy ki mit terjeszt az interneten és a médiában, az pedig sokszor kacsa és ostobaság a négyzeten. Nem kell mindent elhinni a médiának. Kicsit kéne tanulni és gondolkodni is.

Ez ugyanolyan, minthogy pl a médiában úgy mutatják be nagyrészt a melegeket, hogy femininek. F*szság és torzítás, mert rohadtul nem így van. Vagy még jó pár banális hülyeség filmekből. PL: Golyó ellen az emberek autó mögé bújnak. :D Namost a valóságban mindegyik golyó átvinné az autót, szóval mindenki megdöglene a valóságban. Az autó nem véd meg, kivéve, ha golyó álló. Vagy pl, amikor a kígyómérget előszeretettel kiszívják egy emberből. Namost ebben két hiba is van. Az egyik, hogyha valami bekerül a véráramba, akkor onnan már biztos senki nem fogja kiszípolyozni a mérget. A másik, ha pedig sikerülni is egy részét kiszívni, akkor csak annyit ért el az illető, hogy öngyilkosságot követ el. Mivel a méreg felszívódik a nyálkahártyán, ezért ő is megdöglik. Vagy mondjuk, hogy a médiában az erőszak 75-85%-ban jelen van. A valóságban ez meg maximum 5%. Az ember alapjáraton egy rohadt nyugodt élőlény. Egyáltalán nem tartozik az agresszív fajok közé. Csak tömegben válnak azzá, egyébként meg egyáltalán nem azok. Vagy mondjuk a Star Wars filmekben az űrben a jó kis robbanások, meg hangeffektek, ami nagyon menő, de a valóságban nem így nézne ki. Mivel a hang a levegőben terjed, ezért már alapból hülyeség az egész. Kint nincs levegő, így nincs egy olyan közeg, amiben terjedhet a hang. Ettől függetlenül menő, de semmi köze nincs a valósághoz. Szóval csak annyit akartam mondani, hogy nem kell mindent elhinni, amit láttok és olvastok a média által.

Nem működnek ritkábban hosszabb távon. Egyszerűen csak el kell jutni egy olyan szintre, ahol pillanatok alatt ki lehet már szűrni a mentális betegeket, szélhámosokat, stb. Elég egyszerű észre venni ezeket, ha valaki fejleszteni magát és tapasztal is mellette. Akik pedig keresnek 3. félt, azok nem párok, de ez gondolom eddig is evidens volt.

A szülővé válás nem kivitelzhetetlen, max nem itt kell élni és máris lesz megoldás. Aki akar valamit, azért küzd is. Nem kell csodára várni, mert az nem lesz. Tessék saját önerőből "megszerezni" és elérni dolgokat. Nem másokra kell várni. Persze ilyenkor jön mindenre a kifogás, hogy "Nincs időm, nincs pénzem, stb." Mindenkinek arra van ideje, amire időt szán. Ha piára, dohányra és egyéb szemétre van pénz, akkor legyen másra is, amiből még haszon is van. :D

2021. okt. 2. 16:00
 26/38 anonim ***** válasza:
69%

De sok ilyen meleg pár van! Nézz jobban körül! Azért keresnek harmadikat, mert ellaposodott a kapcsolatuk, de nem szeretnének különválni.

Nem én találtam ki a 40-60%-ot, hanem egy olyan HIV pozitív srác, aki tömegével kapta a leveleket hozzá hasonlóktól. Egyébként simán el tudom képzelni a melegek körében.

Sőt láttam már olyan profilt is, aki felhívta rá a figyelmet, hogy X nevű csávó szándékosan fertőz meg másokat és őt is megfertőzte. Nagy az Isten állatkertje....

A francia HIV kutató biztosan jobban tudja, mint te. Te pedig csak nyugtasd magad! Még csókbetegség is létezik, Mononukleózis!

Attól, hogy a teszt nullát mutat még nem nulla a vírusszám! Itt egy angol cikk részlet:

“When your viral load is below 200 copies/ml, you may get viral load test results back, saying ‘undetectable’. This means the amount of virus in your sample was too little to be measured by the tests. Depending on where you live and the test used, your results may be reported as “<200”, “<50”, “target not detected”, “ND”, “zero”, “below the undetectable limit” or “negative”. All of these terms mean your viral load is undetectable.

Undetectable viral load does not mean you are cured, or you can stop taking your HIV medication. There is still HIV in your body, but there is very little virus in your bloodstream and body fluids.”

Elvileg Undetectable = Untransmittable, de buta aki erre az elméletre bízza az életét, ugyanis a vírusszint folyamatosan ingadozik és jelen is van alacsony mértékben.

Még szerencse, hogy be lehet szerezni otthoni HIV tesztet, csak kérdéses, hogy jelez-e a HIV gyógyszert szedőknél, mert biztosan lecsökken az ellenanyag szintjük is. És sajnos sok más betegség is létezik….

2021. okt. 2. 22:21
 27/38 anonim ***** válasza:
94%

Az elöttem szólók között említette vaaki, hogy a szex az nem olyan fontos. Hát, szerintem egy párkapcsolot teljes mértékben meghatároz a szex, rengeteg, nagyon sok dolog függ töle.

A kérdezönek én annyit füznék hozzá, hogy vannak emberek, akik még nem érzik magukat alkalmasnak egy párkapcsolatra, ezért keres cask szextársat.

2021. okt. 2. 22:38
 28/38 anonim ***** válasza:
73%

"A francia HIV kutató biztosan jobban tudja, mint te. Te pedig csak nyugtasd magad! Még csókbetegség is létezik, Mononukleózis!"

Biológus vagyok. Nem érdekel mindent jöttment kutatónak mondott szélhámos. :D Elég logikusan gondolkodni és rájössz magadtól is, hogy hülyeség az egész, amit írtál.

"Nem én találtam ki a 40-60%-ot, hanem egy olyan HIV pozitív srác, aki tömegével kapta a leveleket hozzá hasonlóktól"

Láttad a leveleket is? Mindent elhiszel, amit mondanak neked?

Ezért is írtam, hogy talán nem kéne mindent elhinned, amit olvasol. Nekem sem kell, de akkor inkább tanulj és fejleszd magadat. Ne az interneten...

Ideje volna felnőni bébi. Sokan szeretnek eltúlozni dolgokat. Főleg a férfiak. ;)

"Attól, hogy a teszt nullát mutat még nem nulla a vírusszám"

Ki írta, hogy eltűnik a szervezetből? Annyit mondtam, hogy nem mutatja ki a vérkép, mert olyan alacsony számban van. Így ezekről az emberekről ki is mondható kb, hogy nem fertőznek. De folyamatos ellenőrzést igényel.

"Még csókbetegség is létezik, Mononukleózis!"

Mi köze a kettőnek egymáshoz? Ugye, hogy semmi. Képzeld, még herpeszvírus is létezik. :D Atya ég...

2021. okt. 2. 22:47
 29/38 anonim ***** válasza:
66%

"De sok ilyen meleg pár van! Nézz jobban körül!"

Illetve babám, értelmezd már azt, amit írtam. Én azt írtam, hogy akik 3. félt keresnek, az nem mondható párkapcsolat. Hívhatják annak, de az nem az. :D Ennyi. Olvasd el alaposabban, amit írtam. Hogy ténylegesen értsd, amit mondtam: Azok az emberek, akik szeretik egymást, azok nem fognak tudni mással együtt lenni(szexuálisan sem). Vágod? Persze nagyon szépen hangzik, hogy "nyitott kapcsolat". Persze, mondható annak, de ez nem párkapcsolat. Azok vannak nyitott kapcsolatban, akik gyávák elválni egymástól, mert "lehet, hogy nem találnak mást". Ezért benne maradnak a kihűlt, rossz kapcsolatban, amit próbálnak feldobni vagy "menteni" ilyen fincsiségekkel. Bár ezzel többet ártanak, dehát kinek mihez van gyomra. Amíg, valaki egy kisgyerek szintjén van, addig nem lesz boldog.

2021. okt. 2. 22:55
 30/38 anonim ***** válasza:
65%
Nos, ha valaki még nem tudná, akkor itt van az élö példa arra, hogy miként születnek pletykák.
2021. okt. 2. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!