Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szauna69-ben csütörtökön...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szauna69-ben csütörtökön amikor fiatal kedvezmény van, mennyi fiatal szokott lenni?

Figyelt kérdés

Mostanában aki járt ott, csütörtökön amikor fiataloknak kedvezmény van, mennyi fiatal szokott lenni?

Én eddig csak hétvégén voltam, nem a meztelen partin vagy min, most mennék először hétköznap.

Mikor éri meg lemenni, mikor van a legtöbb vendég?

2021. szept. 22. 11:08
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Hát én éppen a fiatalkedvezményes napokra kérdeztem rá és erre jött a válasz, hogy nem szoktak lenni.

Nyilván nem véletlenül mennék fiatalnapon. Én is az vagyok és ilyen fiúkkal akarok találkozni, ilyeneket látni.

De így akkor hagyom.

2021. szept. 25. 21:56
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé tré hely. Többnyire öregebb fickók vannak.

Válassz valami igényes helyet vagy ismerkedos Appok

2021. szept. 25. 21:58
 13/20 A kérdező kommentje:

Igényes hely mint például?

Online persze ismerkedem csak a szaunákról (bár nem magyarországi) a neten elég jó videókat láttam bár nyilván megrendezettek.

2021. szept. 25. 22:01
 14/20 anonim ***** válasza:
74%
Hidd el kérdező, 27 éves koromtól jártam le rendszeresen, eléggé sok fiatallal találkoztam a 69-ben, és első évben két nap is ingyenesen mentem le, ugyanis egyetemre akkor tájt jártam, és még akkor volt fiatal kedvezmény két napon át hétfőn és csütörtökön, ami jó volt. Egyszer voltam egy eléggé jó testű de kamaszos fejű magas uszósráccal.... én szoptam le.
2021. szept. 25. 22:27
 15/20 A kérdező kommentje:

Na akkor most melyik az igaz? Ez vagy hogy nincsenek?

Utolsó, te régebben voltál?

Lehet már változott azóta.

2021. szept. 26. 08:45
 16/20 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó vagyok, ha tudni akarod, akkor idén május-június környékén is lent voltam, akkor is voltak fiatalok a 69-ben, a Magnumban viszont tényleg öregekhez akadt szerencsém... idézőjelben...
2021. szept. 26. 12:28
 17/20 A kérdező kommentje:
Tehát akkor csütörtökön? És melyik idősavban?
2021. szept. 26. 14:05
 18/20 anonim ***** válasza:
37%
Percre pontosan ne mondjam meg? általában 17 óra környékén mentem de volt hogy hamarabb, aztán estig vagy zárásig ott voltam...
2021. szept. 26. 19:04
 19/20 A kérdező kommentje:

Ne nézz már hülyének, nem percre pontosan kérdeztem.

Csak hogy kb. kora délután, késő délután, kora este, éjjel, stb...

Így hogy leírtad, hogy 5 óra körül mentél és voltak, így rendben van a válasz.

2021. szept. 27. 09:11
 20/20 anonim ***** válasza:
88%
Nem nézlek hülyének, de sokat elidőztem annó mielőtt kitört volna a COVID vagy azután is, most meg külföldön vagyok...
2021. szept. 27. 15:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!