Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi szexnek indult, majd tartós szex lett belőle, életem legjobb szeretője, és kiderült, hogy velem csalja a párját. Hogyan tovább?
Eddig vele szexeltem a legjobbakat az életemben, olyan nagy az ágyban (és az ágyon) kívül az összhang közöttünk, képesek vagyunk akár órákat csak csókolózni, vagy beszélgetni a semmiről.
Aztán vasárnap amikor együtt iszogattunk kibökte, hogy neki van egy tartós 6 éves kapcsolata (pasival nyilvan) amiben jelenleg is benne van, de úgy érzi, már kihűlt az a kapcsolata.
Teljesen ledöbbentem, azóta nem beszéltem vele, holnap találkoznánk megint, mit csináljak most?
25/passzív
Hát ez attól függ, hogy neked mi a fontosabb...
Ha szeretnéd megőrizni a gerinced, és tisztán tartani a lelkiismereted, akkor ezt abba kéne hagyni addig, amíg együtt van azzal az illetővel.
Ha viszont az számít inkább neked, hogy legyen egy jó szexpartnered, még annak a tudatában is, hogy van neki egy párja, akkor szimplán folytasd, mintha mi sem történt volna.
Ez csakis rajtad múlik!
Én abbahagynám.
Egyrészt, megcsalni a párodat, elég kellemetlen és tiszteletlen dolog. Ehhez asszisztálni is. Most már tudod a helyzetet, nem tehetsz úgy, hogy te vagy az egyetlen.
Másrészről engem zavarna, hogy aznap, meg másnap, hogy velem volt még a párjával is nyomatja.
De ez a te döntésed. Ha neked mindez mindegy, akkor nem kell vele megszakitanod a kapcsolatot.
A 14-es válasz korrekt és szimpatikus.
Ilyet csak érzelmileg érett ember tud megfogalmazni !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!