Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek (is) miért ilyen kirekesztőek, miért nem tűrik a más véleményt?
Éppen az ellenkezőjét hangoztatják magukról folyton, de csak addig tart amíg valaki 99%-ban velük ért egyet.
Én meleg vagyok és Fideszes, jobboldali ember.
Nem titkolom a melegségem, nincsen alibi feleségem, barátnőm.
Igaz, nem is hangoztatom, de a környezetem tudja. Férfiként viselkedek mindig.
A legtöbb meleg ha csak szikráját érzékeli, hogy nem vagyok ellenzéki, már ellenségessé válik velem.
Mintha elárulnám őket.
Alapból a liberálisok ilyenek, de a melegek zöme is miért ilyen?
És szomorú, hogy ezek között pedig van tanult, értelmes meleg is és mégis.
Én nem kezelem így őket, pedig a politikai oldalról amit támogatnak nagyon meg van a véleményem.
Fordítva tőlük ugyanezt miért nem várhatja el az ember?
Én nem ítélek el senkit politikai okokból (mármint nyíltan semmiképp), de szerintem az, hogy te melegként fideszses vagy, nem más mint idiótaság. Tudom, szélsőséges példa, de ez olyan, mintha a zsidók támogatták volna Hitlert. Miért?!
Azt megértem, ha jobboldali vagy, teljesen rendben van. Viszont a Fideszt nem tudom megérteni, még akkor sem, ha minden másban egyetértessz vele. Ilyen esetben inkább szavaznék egy hasonló, de nem ennyire melegellenes pártra.
Azzal, hogy jobboldali vagy, nem, de a Fidesszel elárulsz minket, többieket. Mert akkor részben miattad fog még éveken át gyötörni minket a kormány. Ahogy írtam, nem kell az ellenzékre szavazni, ha nem értessz velük egyet, de a Fideszre sem, ha meleg vagy. Persze, ezt nem én döntöm el, de akinek van egy kis logikája és nem élvezi azt, ha bsztatják egyetért ezzel.
Szerintem a homoszexualitás nem kéne politikai kérdés legyen, hanem egyenlően kéne ránk tekinteni. Így az a párt, amelyik ebből politikát csinál, nem való kormányra.
Persze, lehet jönni, hogy az ellenzék is profitál belőlünk, ez igaz is, de az egész botrányt a Fidesz kezdte.
Mellesleg, ugyanez van Amerikában is. A feketék, spanyolok 80-90%-a a Demokrata pártra szavaz. Míg a fehéreknek kevesebb, mint fele. A melegek esetében is hasonló az arány. És ez egyáltalán nem véletlen, pedig ott a Republikánus párt közel sem olyan szélsőséges, mint a Fidesz.
Kivancsi lennek, hogy milyen racionalis erv vezerel, hogy melegkent a fideszt tamogatod.
Talan az, hogy alaptorvenyt modositottak es beleirtak, hogy a csaladban a szulo az csak az anya es apa? Talan az, ahogyan beszelnek rolunk es gyulolet targya vagyunk? Talan az, hogy a letezesunket egyenlove teszik a propagandaval? Arrol nem is beszelve, hogy a pedofilokkal kerultunk egy lapra, tamogatast semmit nem kapunk es mar az orokbefogadast is ellehetetlenitettek.
Ha ezek mellett egy meleg kepes szimpatizalni a fidesszel, hat bocs, en is otthagynam… A tobbi politikai allaspontrol, nezetrol szivesen vitatkoznek, de csak ha mellette nem lennenk ennyire elnyomva.
12-es! Nálad nagyobb, gyűlöletkeltőbb féreg (csótány!) nem kell... Nem azért, mert meleg vagy...
Kérdező! Fel a fejjel, nem vagy egyedül, elég sokan vagyunk így, csak a hozzánk hasonlók nem nagyon vállalják ezt a mentalitást! Pedig kellene... Már csak azért is, hogy a 12-eshez hasonló férgek (csótányok!) kicsit visszahúzódjanak! Ugyanis, szerintem, ők a hangoskodó kisebbség, akárcsak a Jakabpetike, aki semmivel sem utálja kevésbé a melegeket, mint a baloldal! Csak most ők meg akarnak felelni a nyugati neolibsi világnak...
Kérdésfeltevőnek:
Ne add fel, a 17-esnek igaza van! Nem vagy egyedül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!