Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok erről véleményt??
Párommal lassan egy éve vagyunk együtt. Nagyon szeretjük egymást, és ezt ki is mutatjuk mind a ketten. Kapcsolatunk 4. hónapján össze is költöztünk. Lényeg a lényeg, hogy mielőtt össze költöztünk az előtt kezdődött el egy probléma. Az elején minden jó volt szexuálisan, viszont ahogy jöttek anyagi problémák úgy kezdett eltűnni a dolog az életünkből. Első körben heti 1x volt szex közöttünk, most viszont el jutottunk odáig, hogy 1,5 hónapja nem volt köztünk semmi.
Próbáltam vele többször is megbeszélni, hogy ez nekem így nem jó mert nem érzem jól magam. Mindig ugyan az volt a válasza: "jólvan, majd rendbe jön, csak adj neki időt" Több mint fél éve várok hogy jobb legyen. Ha felhozom a témát vagy kezdeményeznék, akkor dühös lesz és azt mondja hogy erőltetem.
Nagyon szeretem és nem szeretném őt elveszíteni, viszont hétről hétre egyre rosszabbul viselem.
Megbeszéltük, hogy veszünk vágyfokozót, és attól majd jobb lesz. Ezzel igazából annyi történt, hogy több mint 3 hete ott van felbontatlanul mert nem szeretné bevenni, arra hivatkozva, hogy pánikbeteg, és fél bevenni akármit is. (ez egyébként tényleg így van, mióta együtt vagyunk jobb a helyzet ilyen téren, sokat fejlődött)
Mostanra már azt sem engedi hogy "oda" nyúljak..
Tudtok valamit mondani, hogy mit tegyek, vagy min változtassak??
Mind a ketten unik vagyunk egyébként
Köszönöm előre is.
Mikor együtt vagytok mind a ketten Uni ként is viselkedtek,
Mind a ketten megkapjátok azt amire vágytok? Főképp párodra gondolok
1es vagyok
Passzív ok nem szokták engedni hogy ott matasson az ember,
Uniknál még ha nincs is kedv szexelni egy numera akkor is jól jön
Sokszor mondja, hogy megérti a helyzetet. De szerintem abszolút nem mert nem érti meg hogy mit érzek. Szeretem. Teljes szívemből. De már nagyon nehéz.
Tudok valamit tenni szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!