Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk! HOL vesztettétek el az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! HOL vesztettétek el az anális szüzességeteket?

Figyelt kérdés
Kategória
2021. szept. 19. 10:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

A volt partnerem lakásában. Mikor dugtunk, megkérdezte, hogy lenne-e hozzá kedvem. Mondtam, hogy még nem csináltam ilyent és nem tudom, hogy is kellene ehhez úgy hozzáfogni, hogy mindkettőnknek jó legyen.

Segített! Először rossz érzés volt, de aztán segítségével elég jól sikerült. Már nem vagyok vele, de ebben a témában sokat tanultam tőle! Ebben annyi volt jó, hogy nem mindketten voltunk tapasztalatlanok az első alkalommal.

2021. okt. 11. 13:28
 22/23 anonim ***** válasza:
53%
Otthon a kedves feleségemmel. Kezdődött a fenekem nyalásával, majd következett egy újj, kettő új, prosztata izgatás, masszázs. Itánna jött, hogy fordított 69-be belém tette a vibrátorát, majd idővel követte a didója, és végül kilyukadtunk a felcsatolhatóssal a szerep cserés szexhez. Kb. havi 5-8 alkalommal vendége a hátsómnak az a 17×4,5-ös élethű hámos dildó, aminek van egy 12×3,8-as dildója, hogy a feleségem is élvezze, élvezi, elélvezze az aktust.
dec. 11. 05:17
 23/23 A kérdező kommentje:
22, Javaslom megtekinteni a kategóriát.
dec. 11. 18:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!