Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hely lenne megfelelő első alkalomra?
Figyelt kérdés
Már egyideje találkozgatok egy sráccal és szerintem már készen állunk arra hogy először lefeküdjünk. Mind kettőnknek ez lenne az első, viszont az a probléma hogy egyikünkről sem tudja a szüleink hogy melegek vagyunk, így haza nem hiszem hogy el tudnám őt hozni, és én sem tudok elmenni hozzájuk mert a egyik szülője otthonról dolgozik, még ha valahogy el is tudna jönni hozzánk akkor egyfolytában valaki itthon van, nem akarom hogy valaki rajtakapjon minket. Szerintetek nem lenne gáz ha egy hotelben kivennék egy szobát és ott lenne az első? Habár ezzel az a gond hogy nem eléggé romantikus, arra is gondoltam hogy elmennék valahová a hétvégére kirándulni és akkor sokkal jobb lenne a atmoszféra ha vissza térünk a hotelbe. Mit gondoltok?2021. szept. 19. 09:20
1/10 anonim válasza:
Ú, ez tényleg jó ötlet.
Főleg hogy első alkalom, még nekem sem jött el (mondjuk korban még nem is vagyok annyira elkésve) , de én is egy kicsit különlegesebb alkalmat szeretnék erre, mert erre mindenki emlékszik.
2/10 Béla211 válasza:
Ha már egy ideje együtt vagytok. Egy szép helyen egy hétvégét eltőlteni igen romantikus. Szerintem ez jó ötlet.
3/10 anonim válasza:
Igen, csatlakozom az előzőkhöz, ez gyönyörűen hangzik. Hehe, irigykedem is rátok. :D
5/10 anonim válasza:
Engem a helyedben kissé(!) feszélyezne, hogy két férfi veszi ki ugyanazt a szobát. Mert ugye a recepciós nyilván átlátná a helyzetet. A barátommal mi elsőre Bp-n férfi szaunába mentünk, szintén az alkalmas hely hiánya miatt. Igaz elég drága, de nem kellett hosszú időre kiesni a többiek látóköréből, a fülkében mi voltunk ketten, na meg olcsóbb, mint egy szoba egy éjszakára. (Sajnos nekünk akkor ez is szempont volt.)
6/10 anonim válasza:
5. folytatom:
Amúgy nem az első volt a legjobb. Lehet, hogy első hallásra furcsa, de a szexet is tanulni kell. Noha a barátomnak már volt gyakorlata és ezzel sokat segített, de nekem nem az volt, amit elfantáziálgattam róla. Aztán később már megtanultam élvezni. :)
7/10 Béla211 válasza:
A meleg sauna minden csak nem romantikus. Ha komolyat szeretnének nem az a legjobb hely elsőre szerintem. Amúgy én a párommal 12 éva vagyok együtt és mivel fizetünk senki nem kérdezte mért jó nekünk a francia ágy és mért nem kell külön ágyazni. Tudomásúl veték. És nem éreztem hátrányát a kiszolgálásban. Peddig soknak leeset az biztos. Az egyik helyre többször vissza szoktunk járni és ismernek már minket és valentin nap környékén voltunk. És meg kaptuk a pároknak járó kedvezményt és egy üveg pezsgőt.
8/10 anonim válasza:
Népliget, egyéb parkok bokrok, koszos wc-k M5 M7 bevezetők jók lehetnek
9/10 anonim válasza:
Meg kellene adni a módját,ha igaz,az elsőt senki nem felejti el.
Egy kecó a leg ideálisabb.Ha csak nem spontán.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Elgondolkodtam az egészről, és úgy döntöttem hogy nagyon király lenne ha egy egész héten át együtt lehetnénk egy olyan városban ahol még egyikünk sem járt, szóval szerintem még várok 2 hetet és megtervezek egy egész hetet ahol csak ketten leszünk.
2021. szept. 20. 16:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!