Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért ilyen reménytelen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen reménytelen melegként párkapcsolatra szert tenni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen sehogy nem akar összejönni. 30 éves vagyok és még sosem volt igazi kapcsolat. Már teljesen reménytelennek tartom a helyzetem.

A meleg app-okon szinte csak szexet akarnak. Meleg bulikon sem történt semmi olyan kapcsolat alakult utána. Iszonyú rossz érzés, hogy teljesen egyedül vagy.

A kalandok már engem nem hoznak annyira lázba, nekem több kell ennél.

2021. szept. 18. 22:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%

Heteró nőként ugyan ezt élem meg, szóval nyugtasson, hogy nem vagy egyedül. Valahogy mintha manapság senki nem akarna komoly kapcsolatot, csak aki meg alkalmatlan rá.

Neked mondjuk nyilván azért is nehéz, mert kevesebb pasiból válogathatsz, ha vidéken vagy érdemes Pestre költözni szerintem, vagy külföldre valami nagyvárosba, ahol nagyobb a merítés és felvilágosultabban gondolkodnak az emberek.

2021. szept. 18. 23:01
 2/15 anonim ***** válasza:
95%
Ugyanigy vagyok en is. Raadasul en az online platformot egyaltalan nem preferalom, a szemelyes ismerkedes partjan allok. De ami ezekbe a meleg bulikba is van...kb mintha mindenki szexre utazna. Hat koszonom en peldaul nem.
2021. szept. 19. 00:56
 3/15 anonim ***** válasza:
49%
Mert nem vagytok sokan
2021. szept. 19. 02:10
 4/15 anonim ***** válasza:
93%

Én is 30 vagyok, most külföldön élek, egy 670 ezres lakossal rendelkező városban, bulikon, szexmozikban, nem találom helyet, online platformon meg sose jött össze semmi.

Egyébként 27-28 éves korom között eléggé intenzív életet éltem, mikor Budapestre kerültem, 3 végzettséggel vagyis szakmákkal meg diplomával a hátam mögött, de előtte is, és most is inkább kapcsolatra vágynék...

2021. szept. 19. 02:10
 5/15 anonim ***** válasza:
74%
Mondanám, hogy felejtsd el,de nem akarlak nagyon elkeseríteni. Pedig főként a melegek között már nem 'trendi' a kapcsolat. Pár éve még működött, de egyre jobban nem az. A kevés maradék, aki szeretne, már olyan szinten kis szám, hogy borzalmasan nehéz dolog kölcsönös érzelmeket találni. Sajnálom. :(
2021. szept. 19. 05:43
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős helyzet, én is hasonló cipőben járok 32 évesen. 7 éve volt egy kapcsolatom, azóta semmi. Neten próbálok ismerkedni, de nulla sikerrel, élőben pedig nem tudom, szólítsak le fiúkat? Nem igazán merek sajnos...
2021. szept. 19. 08:02
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Üdv a klubban.sokszor én is elkeseredett vagyok.de nem adom fel.Az nem lehet hogy senki nem vágyik ilyenre!👍
2021. szept. 19. 10:31
 8/15 anonim ***** válasza:
89%

Én 40 vagyok, és kb. 30 voltam, amikor végképp letettem róla. Túl nagyok a nehézségek, túl kicsi a valószínűsége, hogy megfelelő párt találok, túl sok energiát emészt föl a keresgélés, és még abban sem vagyok biztos, hogy annyira akarnám. (Persze biztos csodálatos lenne egy másik ember kitartó szeretetét érezni az oldalamon, de a kezdeti láng után az élet visszatérne a maga kerékvágásába, és én már megszoktam az egyedüllétet.)

Mindenesetre aztán volt olyan, hogy fültövön vágott a szerelem, onnan, ahonnan nem is sejtettem volna, és azóta megint nem nyugszom egészen bele a magányba. De már nincsenek különösebb illúzióim. Ha jön valami, az jó; ha nem jön, az is jó. Megtanultam boldog lenni egyedül is.

2021. szept. 19. 11:05
 9/15 anonim ***** válasza:
82%
Én is 30 vagyok. Őszintén szólva a netes dolgokkal idáig leginkább csak rossz tapasztalataim voltak, bunkó üzeneteket küldők miatt. Élőben meg néha hiába “érzem” egy pasiról, hogy talán meleg, nem merem leszólítani vagy közeledni. Komoly kapcsolatot szeretnék én is, de sajnos a legtöbben nem.
2021. szept. 19. 11:30
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Ott tartunk, hogy ma már egy - másfél éves kapcsolat is komolynak, tartósnak számít.

Nagyon arra megy a világ,hogy élj a mának és ne foglalkozz semmivel.Az a tényleg nagyon kevés meleg,aki érzi,hogy jó dolog,ha társa,szerelme van, az pedig a szerencsésebb már megtalálta. Aki pedig nem járt sikerrel, az magányos, ha pedig voltak csalódásai,szakításai akkor pedig óvatos,vagy semleges.

Látok én is néha olyan embert,akiről érzem, hogy meleg,és látom,hogy nagyon szomorú.Látok huszonévest is,de hatvanast is. És biztos nem azért szomorú, mert tömeg van a villamoson,hanem azért mert akármennyire is megszokta valaki a magányt - főleg kényszerből -,de azért mégsem olyan jó úgy hazamenni,hogy otthon csend és sötétség várja. Sem egy jó szót,sem egy ölelést nem kapunk, csak forgatjuk a mókuskereket.

És az is igaz,hogy ha van is kapcsolat, az sem garancia semmire. Mert sokan hamar beleunnak, és nyitni akarnak,újítani, vagy csak úgy szakítanak. Nem nagyon foglalkoznak azzal, milyen lelki sebeket tudnak így okozni.

Mert akárki, akármit mond, de egy párkapcsolat két emberről szól, nem (n+1) -ről. Van a világon anyagi, jogi,stb felelősség az élet minden részén.

De van lelki felelősség is, amit nem sokan éreznek,vagy tudnak.De egy ember lelkével, szívével,sorsával játszani nagyon nem korrekt dolog.

Bizony, sok helyen olvasni,hogy ezen is kisiklanak a kapcsolatok.És ezért fontos,hogy lelkileg legyen fontos két ember kapcsolata,mert a testiséghez nem kell kapcsolat, nem kell érzelem.Gerjedni mindenki tud.

Viszont testi érzések is csodálatosabbak,ha érzéssel vannak és azzal, aki fontos és szeretett személy az életben !

2021. szept. 19. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!