Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-20 év körüli meleg srácok: általában hogyan, hol kerestek partnert, társat?
Pontosan. Ezért írtam hogy a 25 az öreg már..
Az ember 23 évesen kB végez ha járt egyetemre, ha nem akkor korábban.
23 év az utolsó ami úgymond fiatal. Utána már a nagybetűs szar világban van.. Onnantól már vége mindennek ami gyerekkor. És nem is fiatal.
Hu baszdmeg akkor 3 évem van kiélni magam mielőtt megöregszem🤣
No privit.
Ha nagy általánosságban akarunk beszélni, attól függ mire. Ha partnernél szexpartnerre gondolsz arra ott van a Romeo, Grindr kb 10 perc és találsz is rá alanyt (lehet sokat írtam)
Ha pedig kapcsolatot nézünk háát.. Őszintén az nem olyan gyakori, de talán a tindert tudnám mondani, én is ott próbálkoztam. Vagy most van ez a facebookos társkereső (nem tudom milyen, még nem próbáltam, de jónak mondják)
20/F
elszoktam menni westend árkád ilyesmi helyeke és a férfi mosdoba oda megyek mindenkihez aki tetcik és meg kérdezem h le szophatom e
bemegyünk wc leszopom utána ált meg is dug
eddig 2 pasi utasitot el az egyik csak azért mert a nője várta a wc előt
és amugy ja qrva öreg a 25
én annyi h öreg fétishem van szoval ilyen rohat öreg 30 meg 35 évesekel is meg dugatom magam DE akiket ismerek homy na azok egy se dugnának 20 felettivel
engem tök le is néznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!