Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan akinek itt vagy valamilyen netes társkeresőn sikerült megtalálnia a párját,ha igen hogy sikerült és melyiken?
Figyelt kérdés
2021. szept. 9. 13:43
11/14 Twastar válasza:
Az exet kivéve mindenkit úgy.
NL Café és Randivonal.
Blogot vezettem és ahhoz kapcsolódtak.
12/14 anonim válasza:
Másfél éves kapcsolatom volt, őt a rómeóról ismertem meg.
Szintén innen ismertem meg egy férfit lassan hat éve. Letisztáztam, hogy nem tudnék szerelmes lenni belé, s ezt ő elfogadta, így amikor amellett döntöttem, hogy felköltözök a fővárosba lakótársak lettünk. Végülis ez is egy "kapcsolat".
13/14 anonim válasza:
Chatrandomon ami vicces mert oda kb mindenki faszt verni jar, arc nelkul. Mi 3 avig voltunk egyutt :)
14/14 anonim válasza:
Igenis, hogy lehet ismerkedni ITT IS! Én válaszoltam egy levélre, aztán ő nekem... ez HÁROM-ÉSFÉL éve történt!!! Ráadásul (ugysem hiszitek el) 35 év a korkülömbség az én javamra. Pedig akkor már nem kerestem semmit, csak a véleményemet mondtam el neki... Ő most 33 és szeetjük egymást. MINDEN HÁTSŐ GONDOLATOT TEGYÉL FÉLRE! - Ő egyszerűen gerontofil. Van ilyen! Gyakorlatilag azóta most írok itt először, mert nagyon féltékeny. Csinos, intelligens, kedves és nagyon szeretjük egymást. Igen, nincs kapcsolat kisebb tányércsörrenés nélkül...de ha van, az is csak a féltés miatt van, pedig nekem nincs már semmi takargatni valóm! KONKLÚZIÓ: Becsüld meg kedvesed és ne légy féltékeny, ha csak nincs rá konkrét okod, mert a féltékenység ől és szétszaggathatja a stabil, szép kapcsolatokat is! Sok sikert minden korban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!