Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan akinek itt vagy valamilyen netes társkeresőn sikerült megtalálnia a párját,ha igen hogy sikerült és melyiken?
Valóban kamu. Neten nem lehet ismerkedni. Egy esetet tudok, ők facen ismerték meg egymást, azóta férj-feleség nagyon összeillenek.
Az ilyen társkereső oldalak csak alkalmira vannak kitalálva.
Igen. Első barátomat épp itt a GYIK-on ismertem meg.:)
A jelenlegi párom is (akivel idén már 5 éve hogy együtt vagyunk) is neten ismertem meg. Pontosabban a Badoo társkereső appon. Bár ő épp egyéjszakás kalandot keresett annó.. hát ez lett belőle. :D
24L
Én ismerek ilyen párt. Férj és feleség már vagy 15 éve.
Melegeknél nyilván kisebb a választék, de kevesebb az alternatíva is. Hol máshol ismerkedhetnék? (Bárokba nem járok, élőben meg kb. 5% az esély, hogy aki tetszene, az "szintén zenész". Esetleg még a meleg hobbiklubok jöhetnek számításba, pl. túrázó, társasjáték és egyéb csoportok.)
Én nem pontoztalak le, de nem is pontozlak föl, mert nem értek egyet, hiszen van, aki tud neten párt találni. Igaz, ez valóban ritka.
Romeon sokszor írtam neki minden féle levelet kedveset szépet, mocskosat semmire nem válaszolt, eltelt pár hónap és rálírt "megbaszol?"
Egyből megadtam a címem gyere úgy is kamu lesz biztos voltam benne, megadtam a telefonszámom ha a kapu előtt van csörgessen meg. 2óra múlva jött az SMS itt vagyok. Be engedtem közepén keztük egyből,2óra hancur után elment.
Utána írtam neki, kezdtem udvarolni stb, így kezdődött 7éve már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!