Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon furcsa? Most akkor meleg vagyok? XD
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nem tudom veletek volt e már ilyen de én most lettem kolis és a szobában az egyik idősebb szobatàrs farkát ma megláttam. Ami hatalmas és volt és amúgy nagyon szép szerintem. Sokkal szebb mint az enyém.
Komolyan megtetszett,pedig hetero vagyok heteroszexuális kapcsolatban elek.
De azóta amikor tudom (lehetőleg észrevétlenül) nézem az illető peniszet mert szép és szép nagy :D
Veletek volt ilyen? Most akkor kérdőjelezzem meg a szexuális orientációm?
19f
2021. szept. 7. 22:23
11/11 anonim válasza:
A kerdes az, hogy erzel e szexualis izgalmat. Ha nem, akkor hetero vagy.
Ha kicsit is izgat a latvany vagy a gondolat, akkor valszeg biszex vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!