Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra nem furcsa vagy degradáló a "passzív" kifejezés?
A passzív szó jelentése "tétlen", azaz nem-cselekvő. A passzivitás negatív dolog szinte minden szociális cselekvésben, de a szexualitásban is.
Heteroszexuális kapcsolatban is van "befogadó" fél, de ha egy nőre mondjuk, hogy a szexben passzív, akkor az azt jelenti, hogy nem jó az ágyban.
És mégis, melegek esetében (legalábbis itt az oldalon mindenképpen) bevett szokás a befogadó félt passzívnak hívni, holott jó esetben nem kevésbé aktív résztvevője a dolognak.
Nekem elég rosszul esne, ha azt mondanák, hogy passzív vagyok a szexben..
Ez másnak is eszébe jutott már?
"Helyed?"? Ezt így szokták kérdezni? :O
Mi ezt a kutyának mondtuk, ha a helyére akartuk küldeni..
Kutyának sem mondom, hogy "helyed".
Veled meg a kutya sem akar lenni.
Ennyi.
5ös, wat?
Ez most mi volt, honnan jött?
6. Szerintem a nők egy része sem csípi ezt, mert ez nem női szerep, hanem cseléd szerep.
Ez annak jön be inkább, akinek bejön egy régimódi életstílus. Függetlenül nőtől vagy férfitól. Bár érdekes módon ebben az életstílusban egyik sem nagyon gondolkodik azon, hogy a "férfi szerepben" mi lenne a dolga, kötelessége. Valamit valamiért.
Ezért mondom, hogy ezt tévesen nevezik "női szerepnek". Csak cseléd kell nekik, meg pótanyuka.
Mondjuk ez már nekem is feltűnt, hogy mind leszbikusoknál, mind melegeknél felmerül a kérdés, hogy "és melyikőtök a férfi és melyikőtök a nő?" (nem szexuálisan, hanem úgy általában).. pedig hát.. pont ez a lényege, hogy mind a ketten vagy férfiak, vagy nők:D
És ja, a háztartás vezetését ne hívjuk már női munkának, hisz a pénz keresése sem férfi munka az utóbbi 100 évben:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!