Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Számotokra nem furcsa az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra nem furcsa az amikor először leszoptatok valakit?

Figyelt kérdés
Mármint, nem volt furcsa hogy ezt csináljátok, és hogy ti tényleg erre vágytok.

#meleg #orálorál
2020. máj. 15. 19:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%

Ha valaki igazán vágyik valamire, miért lenne furcsa, amikor megkapja?!

Inkább örül neki.

2020. máj. 15. 20:01
 2/11 A kérdező kommentje:

Azért mert ez annyira furcsa, és undorító.

Az hogy pasi létemre tényleg az az egyik legnagyobb vágyam hogy egy pasi előtt térdeljek.

2020. máj. 15. 20:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha undorít, ne csináld! Ha izgat és szeretnéd, próbáld ki!
2020. máj. 15. 20:08
 4/11 A kérdező kommentje:
Pont az van hogy izgat, de ez akkor se normális.
2020. máj. 15. 20:09
 5/11 anonim ***** válasza:
88%

Hát az elélvezést nagyon nem csíptem. Arról volt szó hogy nem a számba fog a srác. Aztán mikor elélvezett nem volt korrekt.

1. A számba élvezett

2. Még mélyre be is nyomta a farkát.

Ennek ellenére még 3-4 talim volt vele mert a környéken ő volt az egyetlen korombeli...

2020. máj. 15. 20:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Huhh 5-os sajnalom h igy jartal :(

Enis igy jartam mondjuk en elveztem h igy bant velem

2020. máj. 15. 23:01
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A kérdezőnek nagyon nagy szüksége van arra, hogy helybe rakjon egy két dolgot a fejében úgy látom... Ha szerinted nem "normális" meg gusztustalan, akkor ne csináld bakker. Ha meg a vágy győz, akkor meg hajrá. Semmi fura nincs az orálban. Abban nem látsz semmi furát és "normálatlant" hogy egyáltalán meleg vagy? Szerintem ülj le egy kakaó mellé és gondolkozz el magadon, hogy mi kell neked és mit akarsz. Nem nehéz. Ha nagyon hard core vagy akkor még egy barátot is bele vonsz az elmejátékodba. Nem kell mindent itt kiélni ám...
2020. máj. 15. 23:10
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Számomra az lenne fura, hogy melegként nőt kellene orálisan kielégítenem.

Akkor inkább csinálom azt ami jólesik, mint az ami "normális".

2020. máj. 16. 00:07
 9/11 anonim ***** válasza:
83%

Eddig két embert szoptam, az elsővel fura volt, mert új volt, a másodikkal más okból :D

20L

2020. máj. 16. 00:08
 10/11 anonim ***** válasza:
85%

Én mindig azt mondom, hogy óvatosan bánjunk a "normális" szóval!

Mit is jelent az, hogy normális? Hogy megfelel az átlagnak? Akkor én a diplomámmal messzemenően abnormális vagyok, hiszen a többségnek nincs. Vagy az, hogy a többség mit gondol jónak? Ez esetben hadd emlékeztesselek rá, hogy sokáig az emberek többsége teljesen jónak tartotta a rabszolgatartást, vagy azt, hogy nem és társadalmi pozíció szerint egyeseket megfosszanak minden joguktól. Mégse gondolnám ezt elfogadhatónak.

A másik, amivel gyakran elő szoktak hozakodni, az a természetesség. Mondjuk eleve abszurd egy olyan világban ezzel előhozakodni, amikor alig látok természetes embert, de ezen ne akadjunk fenn... ;)

Eleve a természetben is régóta létező jelenség a homoszexualitás. Másrészt viszont az is természetes, hogy aki szaporodik, az annyi utódot hoz létre, amennyit csak tud. Akkor most csak az az ember jó és természetes, aki 10+ gyereket szül? Ugye, hogy nem. ;)

Vigyázni kell, mielőtt ilyen szavakkal dobálózunk!

Én azon az elven vagyok, hogy ami két szabad akaratú embernek boldogságot okoz, és azzal nem teszel kárt másban, az teljes mértékben jó. (Nem, az nem minősül károkozásnak, hogy XY-nak nem tetszik, hogy nem szólhat bele más magánéletébe.) Ha én attól boldog vagyok, hogy napi kétszer leszophatom a partneremet, bónuszként még a végén az arcomra is élvez, ha ez nekünk jó, akkor ebben abszolúte nincs semmi rossz. A szomszéd néni meg a saját sanyarú magánéletével foglalkozzon, ne azzal, hogy én mitől elégülök ki.

2020. máj. 16. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!