Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Fiú létemre szerelmes vagyok egy másik fiúba. Ezt egyébként nagyon szégyellem sőt egyenesen undorodom magamtól. Sajnos nem tudom mit tegyek teljesen össze vagyok zavarodva. Nyílván nem állhatok elé hogy szeretem őt mert ő az osztálytársam a gimibe és akkor kiderülne hogy b*zi vagyok. Talán elkéne felejtenem őt de ez nagyon nehéz. Halvány lila fingom sincs hogy mit csináljak. Kérlek segítsetek!

2021. szept. 4. 18:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
27%
Napi troll
2021. szept. 4. 19:00
 2/21 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es számú kommentelő nem tudom miből gondolod hogy troll vagyok.
2021. szept. 4. 19:03
 3/21 anonim ***** válasza:
90%
Velem is volt hasonló, és nagyon csúnyán végződött.
2021. szept. 4. 19:32
 4/21 A kérdező kommentje:
Hogy végződött? Hátha tanulok belőle.
2021. szept. 4. 19:39
 5/21 anonim ***** válasza:
91%
Semmit se tanulhatsz belőle, nincsen tanulság. Hetekig gyűjtöttem a bátorságot, hogy elé állok és elmondom. Össze szedtem magam, és nem tudtam megtenni, mert nem jött iskolába. Elütötte egy autó és nem élte túl. Hónapokig bőgtem utána :-(
2021. szept. 4. 19:47
 6/21 anonim ***** válasza:
95%

Szia. Először is próbáld meg saját magad elfogadni.

Ha meleg vagy, azon úgysem tudsz változtatni. Másodszor a fiúnak, akibe szerelmes vagy, ne mond el, ha nem vagy benne 100%-rá biztos, hogy ő is meleg. Ha nem az, annak nagyon rossz vége is lehet. Ha hetero, akkor a legjobb ha próbálsz melegekkel ismerkedni, haverkodni. De ebben az esetben semmiképp sem mond el neki, hogy mit érzel iránta, és azt sem, hogy meleg vagy.

2021. szept. 4. 19:49
 7/21 A kérdező kommentje:
Elég nehéz hazugságban élni és titkolózni de nem akarom hogy kiderüljön az hogy meleg vagyok szerintem megfogadom a tanácsodat. De lenne még egy kérdésem hol ismerkedjek melegekkel? Hiszen még nem töltöttembe a 18. élet évemet.
2021. szept. 4. 20:37
 8/21 A kérdező kommentje:
Tom994 Ez szomorú, sajnálom.
2021. szept. 4. 20:40
 9/21 anonim ***** válasza:
96%

Igen nehéz, de még mindig jobb, mintha kiderülne rólad, és az iskolában mindenki piszkálna.

Na meg otthon sem biztos, hogy úgy fogadnák a melegségedet, ahogy te szeretnéd.

Főleg, hogy nem vagy 18. Nem tudnád magad eltartani ha nagyon rosszul sülne el otthon a coming out.

Melegekkel melegtárs kereső próbálkozz első sorban. Pl planetromeo.

De oda se tegyél ki azonnal az arcodról képet. Azt inkább privátban küld csak el, annak aki szimpatikus, akivel ismerkednél.

2021. szept. 4. 21:46
 10/21 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem minden meleg fiú átélt hasonlót. Én is nagyon vonzódtam egy osztálytársamhoz, sokat fantáziáltam róla. Egymás mellett öltöztünk tesiórák előtt. A legnagyobb élményem az volt, hogy osztálykiránduláson egyszer egymás mellett alhattunk. Meg volt egy másik osztálykirándulás, amikor beázott az ágyam. Azóta is fantáziálok róla, mi lett volna, ha nincs még egy plusz üres ágy a szobában...

Természetesen sose mondtam el neki (azóta sem), hogy vonzódtam hozzá. Teljesen hetero volt, ma már házas, és gyerekei vannak.

2021. szept. 4. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!