Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyemben?
Szia. Először is próbáld meg saját magad elfogadni.
Ha meleg vagy, azon úgysem tudsz változtatni. Másodszor a fiúnak, akibe szerelmes vagy, ne mond el, ha nem vagy benne 100%-rá biztos, hogy ő is meleg. Ha nem az, annak nagyon rossz vége is lehet. Ha hetero, akkor a legjobb ha próbálsz melegekkel ismerkedni, haverkodni. De ebben az esetben semmiképp sem mond el neki, hogy mit érzel iránta, és azt sem, hogy meleg vagy.
Igen nehéz, de még mindig jobb, mintha kiderülne rólad, és az iskolában mindenki piszkálna.
Na meg otthon sem biztos, hogy úgy fogadnák a melegségedet, ahogy te szeretnéd.
Főleg, hogy nem vagy 18. Nem tudnád magad eltartani ha nagyon rosszul sülne el otthon a coming out.
Melegekkel melegtárs kereső próbálkozz első sorban. Pl planetromeo.
De oda se tegyél ki azonnal az arcodról képet. Azt inkább privátban küld csak el, annak aki szimpatikus, akivel ismerkednél.
Szerintem minden meleg fiú átélt hasonlót. Én is nagyon vonzódtam egy osztálytársamhoz, sokat fantáziáltam róla. Egymás mellett öltöztünk tesiórák előtt. A legnagyobb élményem az volt, hogy osztálykiránduláson egyszer egymás mellett alhattunk. Meg volt egy másik osztálykirándulás, amikor beázott az ágyam. Azóta is fantáziálok róla, mi lett volna, ha nincs még egy plusz üres ágy a szobában...
Természetesen sose mondtam el neki (azóta sem), hogy vonzódtam hozzá. Teljesen hetero volt, ma már házas, és gyerekei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!