Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan lehetne több férfival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne több férfival együtt hokizni?

Figyelt kérdés
A jópofik kedvéért itt férfi önkielégítésről van szó, nem a sportról.

2021. szept. 4. 12:01
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
20: Nagyon köszi a tanácsot, jó lehetett az eseményed. Még ha egyszeri alkalom is volt, de tetszett. :o)
2021. szept. 10. 11:24
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó kérdés. Érdekel a válasz engem is.

Összegyűlne 4-5 pasas én meg leszopnám őket.

2021. okt. 15. 19:50
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Erre való oldalakon keresni olyat, aki vevő erre és összehozni, ami baromi nehéz egyébként, mert mindenkinek máskor jó, vagy épp egyik a másiknak nem jön be, vagy épp messze van, esetleg kamus is akad közte, stb. Alapos szervezés kell ehhez. Egy fokkal talán könnyebb, ha videóhívásban nyomod valakivel, vagy ha keresel állandó partnert erre-arra-amarra.
2021. dec. 26. 13:00
 24/25 anonim ***** válasza:
82%
Azóta találtál jégpályát?
2021. dec. 26. 15:43
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Engem is evek ota ez erdekelne. 4-5 v tobb sraccal koverni egyutt.

Osszejott neked kerdezo?

febr. 3. 04:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!