Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne több férfival együtt hokizni?
Mivel le vagyok pontozva a valaszomert (amit nem ertek) kifejtem peldakkal hogy miert hulyeseg ez z kerdes.
Hogy lehet tobb emberrel egyutt palacsintat sutni?
Hogy lehet tobb emberrel egyutt tanulni?
Hogy lehet tobb emberrel egyutt filmet nezni?
Akkor miert nem alapbol igy tetted fel a kerdest lol
Azt meg tolem kerdi hogy "sikerult mar megertened" smh
Én szívesen benne lennék! :)
26/F
Azt tudom javasolni, bár ez csak egyéni ötlet, próbálj elmenni szórakozóhelyre!
Lehet gyerekes, de van rengeteg kiéhezett meleg srác, akik könnyedén megnyílnak egy buli alatt egy wc-ben. Több ebből nem lesz, csak hoki, ezt vedd számításba.
Ha érzel magadban elég bátorságot, szemelj ki magadnak egy olyat, aki csendben van. Aki nyugodt, csak ül, általában az ilyenek nagyon vágynak a testi kontaktusra, akár csak egy hoki erejéig.
Személyes tapasztalat, anno ugyanígy voltam szórakozóhelyen, ahol tetszett egy srác. Elkezdtem vele beszélgetni, szerencsémre én is tetszettem neki. Elmentünk a wc-re, bezárkóztunk, egymás szemébe néztünk és kivertük egymásnak nagyon érzékien.
Soha többet nem láttuk egymást sajnos, pedig nagyon tetszik az effajta szexuális szituáció. Nagyon erotikus volt, felejthetetlen élmény. Jobb volt, mint egy szeretkezés, mert kiélhettem a fantáziám. Egy ismeretlennel egy wc-ben, szórakozóhelyen.
Számíts arra, hogy egy ilyen szitu után sosem látjátok egymást. Remélem ezzel segíthettem 🙂
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!