Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Voltál már olyan helyzetben,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már olyan helyzetben, hogy egy hetero srác szórakozott veled?

Figyelt kérdés

Munkahelyemen tetszik egy srác, tudja, hogy meleg vagyok, de szórakozik az érzéseimmel. Ti is jártatok már így?

Hogy kezelitek ezt?

2021. aug. 24. 05:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Szorakozzon a nőjével
2021. aug. 24. 05:25
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Most vagy nem full hetero és birizgálja a fantáziáját, vagy csak egy tuskó. Ha van elég önbizalmad hozzá, ha legközelebb valami olyat mond, mond meg neki ha akar valamit akkor mondja meg kerek perec, ha nem akkor meg szakadjon le rólad.
2021. aug. 24. 05:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért ehhez két ember kell. Ha tudod hogy hetero, és csak szórakozik veled, mert egy gyökér, akkor neked még el kell zárkózni ezektől a dolgaitól. Tudod csak azzal lehet szórakozni, aki hagyja
2021. aug. 24. 05:44
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Voltam már ilyen helyzetben, sajnos rá is ment 8-10 év az életemből. Hetero a srác, csak ez nem mindig volt egyértelmű és élvezte a helyzetet. Szerencsére elköltözött és látni sem akarom már. Ami neki szórakozás volt, az nekem csak szenvedést okozott.
2021. aug. 24. 07:30
 5/12 anonim ***** válasza:
86%

Nekem volt egy igen érdekes történetem, mely ehhez hasonló volt. De aztán lett is belőle szoftos érintkezés (verhettem a farkát, csókolóztunk). Azóta sem értem, mi volt ez. Bi volt a srác? Vagy csak nagyon kíváncsi? Néha azt éreztem, szerelmesek vagyunk egymásba.

Mindenesetre életem egyik legjobb élménye volt.

2021. aug. 24. 07:43
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
figyelj, kicsit a pasi védelmében szólva, én heteró vagyok, házas, de attól még szeretek flörtölgetni lányokkal, de minden lány tisztában van azzal, hogy házas vagyok és ez csak ártalmatlan flört, munkahelyi, baráti, semmit sem akarok, egyszerűen csak jó érzés néha flörtölgetni, mert megint fiatalnak és csábosnak érzem magam. Akkor miért kivételeznék veled? Nem esik jól, hogy kacérkodnak veled? Ezeket tudod, hogy nem kell komolyan venni, ez csak tényleges, ártalmatlan kacérkodás. Mindenki csinálja.
2021. aug. 24. 07:53
 7/12 anonim ***** válasza:
90%
6-os: ez a meleg kategoria, mind a ketten pasik, úgyhogy az érvelésed itt nem müködik.
2021. aug. 24. 08:13
 8/12 anonim ***** válasza:
96%
Igen. Annyira hogy kérte meztelen várjam a koli WCbe. Aztán 3 haverjával jött. Kiröhögtek majd elmentek. Aztán újra rám írt. Akkor mondtam hogy szórakozzon mással. Leírta hogy lebukott de ő tényleg le akar szopni. Hát mondom lássuk. És végül tényleg leszopott.
2021. aug. 24. 08:14
 9/12 anonim ***** válasza:
80%

Aktív vagyok, hát én gyorsan rövidre zárnám a témát.

Kérdezném :Most pucsítasz, vagy vagy még játszadozni akarsz?

2021. aug. 24. 10:42
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
El nem tudom képzelni, hogy miért lett lepontozva az #5-ös. Valaki érti?
2021. aug. 24. 11:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!