Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek az pedofil hajlamr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az pedofil hajlamra utaló jel, ha az egyik nagyon jó barátom 30 évesen egy 19 éves fiúval szórakozgat, aki nem mellesleg rendkívül gyerekes alkatú? nekem kicsit ez sok és elkezdtem undorodni tőlük!

Figyelt kérdés

Ez a fiú 19 éves, biztos, mert mentünk öten szórakozni és tőle elkérték a személyiét, amúgy ha nem kérik el tőle és nem látom a két szememmel, akkor én nem hinném el róla hogy elmúlt 18 éves!!!! Nagyon gyermeki arca van és a viselkedése, alkata is inkább egy 14 vagy 15 évesé. A barátom pedig amikor fogdossa, szórakozgat vele, forog a gyomrom az egésztől, undorítónak tartom, mert nem tudok elvonatkoztatni, hiába egy elvileg felnőtt ember, mindig egy gyerekre asszociálok és ez nem tesz jót szerintem a meleg emberek megítélésében sem, hisz nyiltan vállalják, ami nem lenne baj más esetben, de a mostani világban ez csak olaj a tűzre, azon felűl hogy undorító is!

Lehet pedofil a barátom? Lehet jobb lenne ezt a barátságot lezárni? Vagy valahogy próbáljam meg szétszedni őket? ( nem lesz könnyű mert imádják egymást) Még hozzáteszem, az előző pasija NEM volt gyerek alkatu, teljesen férfias és korabeli volt!

33F/meleg/párkapcsolatban 5 éve

2021. aug. 22. 20:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%

Öregem neked fogalmad sincs róla mi az a pedofília.

A pedofília pszichológiai értelemben, mondhatni a szadizmus egy "változata" amiben a pedofil egyén arra elégül ki, hogy védtelen, naiv, nálánál gyengébb egyént használ ki és ront meg szexuálisan.

Illetve egyes esetekben együtt járhat szociopata hajlamokkal, nárciszizmussal, vagy más fajta zavarokkal a fejben.

Onnan lehet felismerni a pedofília állapotát, hogy az illető kisgyerekehez vonzódik szexuálisan akiknél a másodlagos nemi jellegek még nem fejlődtek ki.

Az ha egy 18 feletti egyén együtt jár bárkivel 18 és a halál között, nem pedofilia, max. Legrosszabb esetben daddy issues.

2021. aug. 22. 23:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem ő pedofil, hanem te vagy egy irigy szemétláda. És barátnak távolról se nevezd magad...
2021. aug. 23. 16:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem értem neked miért fáj? Miért kell neked beleszólni? Miért kell neked belekotnyeleskedni? 19... Még ha 16-nak néz ki is legális.
2021. aug. 23. 16:59
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem amióta eszemet tudom a harmincasok jönnek be, szóval ha bejönnek egymásnak ez teljesen rendben van.
2021. aug. 23. 18:58
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

a pedofil szó jelentésének nézz utána!

A sikerül akkor a választ is megkapod.

2021. aug. 23. 20:23
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Az akkor lenne, ha ilyen 30 kilós, asztal magasságú lények után futna. Amit te kérdezel, ott arról van szó, hogy az illető testalkatilag, formailag a férfiakhoz vonzódik, de a férfias megjelenés, kinézet, viselkedés épp annyira taszítja, mint akármelyik heteró férfitársát. Érzelmi értelemben ő nem 6uzi, csak testalkati vonzalmát illetően. A férfiak is mind babaarcú nők után futnak, csak tudod, a nők 60 évesen is babaarcúak, finomak, szépek, ott nagyobb a játszótér. A férfiak meg idősen rondák, mint a pokol. Aki ilyen (meleg társadalom feléről beszélünk, nem két tucat csodabogárról) annak vagy örök feminim (kevés van belőlük), vagy fiatal, 18-20 évesek srácok jönnek csak szóba. Megbocsáss, nem mindenkinek jönnek be ezek a "tálibképű" 30-as képződmények, akikből Dunát lehetne rekeszteni. Ha szíveskednének megborotválkozni legalább, akkor lehet, nem a 18-20 évesek körül kéne sorakoznia a fél meleg társadalomnak. Annak a felének, aki agyilag nem nőként működik, hogy valami megrondult (sármos) fószer mellett keresse a biztonságot meg egyéb lózungok... A férfi agy a szépséget keresi, ha hideg, ha meleg. Aki ezt nem érti, az gender-téren is meg van szépen csúszva. Na és mit szóljon az, aki nem ezekhez a hatalamas, torzonborz, durva arcdomborzatú, mamlasz európaiakhoz van szocializálódva? Az ázsiai srácok 30-40 évesen is "egész aranyosak", gondolom, elvitetnéd börtönbe az összes ázsiai meleget is, mert hogyhogy nem valami kingkongra vágynak...
2021. aug. 24. 20:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!