Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az pedofil hajlamra utaló jel, ha az egyik nagyon jó barátom 30 évesen egy 19 éves fiúval szórakozgat, aki nem mellesleg rendkívül gyerekes alkatú? nekem kicsit ez sok és elkezdtem undorodni tőlük!
Ez a fiú 19 éves, biztos, mert mentünk öten szórakozni és tőle elkérték a személyiét, amúgy ha nem kérik el tőle és nem látom a két szememmel, akkor én nem hinném el róla hogy elmúlt 18 éves!!!! Nagyon gyermeki arca van és a viselkedése, alkata is inkább egy 14 vagy 15 évesé. A barátom pedig amikor fogdossa, szórakozgat vele, forog a gyomrom az egésztől, undorítónak tartom, mert nem tudok elvonatkoztatni, hiába egy elvileg felnőtt ember, mindig egy gyerekre asszociálok és ez nem tesz jót szerintem a meleg emberek megítélésében sem, hisz nyiltan vállalják, ami nem lenne baj más esetben, de a mostani világban ez csak olaj a tűzre, azon felűl hogy undorító is!
Lehet pedofil a barátom? Lehet jobb lenne ezt a barátságot lezárni? Vagy valahogy próbáljam meg szétszedni őket? ( nem lesz könnyű mert imádják egymást) Még hozzáteszem, az előző pasija NEM volt gyerek alkatu, teljesen férfias és korabeli volt!
33F/meleg/párkapcsolatban 5 éve
Öregem neked fogalmad sincs róla mi az a pedofília.
A pedofília pszichológiai értelemben, mondhatni a szadizmus egy "változata" amiben a pedofil egyén arra elégül ki, hogy védtelen, naiv, nálánál gyengébb egyént használ ki és ront meg szexuálisan.
Illetve egyes esetekben együtt járhat szociopata hajlamokkal, nárciszizmussal, vagy más fajta zavarokkal a fejben.
Onnan lehet felismerni a pedofília állapotát, hogy az illető kisgyerekehez vonzódik szexuálisan akiknél a másodlagos nemi jellegek még nem fejlődtek ki.
Az ha egy 18 feletti egyén együtt jár bárkivel 18 és a halál között, nem pedofilia, max. Legrosszabb esetben daddy issues.
a pedofil szó jelentésének nézz utána!
A sikerül akkor a választ is megkapod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!