Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek az pedofil hajlamr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az pedofil hajlamra utaló jel, ha az egyik nagyon jó barátom 30 évesen egy 19 éves fiúval szórakozgat, aki nem mellesleg rendkívül gyerekes alkatú? nekem kicsit ez sok és elkezdtem undorodni tőlük!

Figyelt kérdés

Ez a fiú 19 éves, biztos, mert mentünk öten szórakozni és tőle elkérték a személyiét, amúgy ha nem kérik el tőle és nem látom a két szememmel, akkor én nem hinném el róla hogy elmúlt 18 éves!!!! Nagyon gyermeki arca van és a viselkedése, alkata is inkább egy 14 vagy 15 évesé. A barátom pedig amikor fogdossa, szórakozgat vele, forog a gyomrom az egésztől, undorítónak tartom, mert nem tudok elvonatkoztatni, hiába egy elvileg felnőtt ember, mindig egy gyerekre asszociálok és ez nem tesz jót szerintem a meleg emberek megítélésében sem, hisz nyiltan vállalják, ami nem lenne baj más esetben, de a mostani világban ez csak olaj a tűzre, azon felűl hogy undorító is!

Lehet pedofil a barátom? Lehet jobb lenne ezt a barátságot lezárni? Vagy valahogy próbáljam meg szétszedni őket? ( nem lesz könnyű mert imádják egymást) Még hozzáteszem, az előző pasija NEM volt gyerek alkatu, teljesen férfias és korabeli volt!

33F/meleg/párkapcsolatban 5 éve

2021. aug. 22. 20:52
1 2
 1/16 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Felnőtt emberek te nem vagy tisztában mit jelent a pedofil szó.....
2021. aug. 22. 20:54
 2/16 anonim ***** válasza:
97%
19 éves, tehát felnőtt, innentől kezdve nagyon-nagyon messze van a pedofíliától.
2021. aug. 22. 20:54
 3/16 A kérdező kommentje:
Én azt értem, hogy jogi szemmel nem lehet kifogásolni, DE akkor is nagyon fiatal tizenévesnek néz ki, nem pedig egy majdnem 20 éves embernek!
2021. aug. 22. 20:57
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát a szó szoros értelmében nem pedo (sem ephe, nem erre akartam kitérni)

De valszeg van affinitása fiatalabbakhoz vonzódni. Ugye ezzel az a baj hogy a kiszemelt srác egyszer csak felnő, felnőttesebben fog kinézni és akkor dobni fogja egy fiatalabb srácért.

A másik amire gondolni tudok az az hogy azért fiatalabbakat mert azok naívak és ő maga is infantilis. A végeredmény ugyanaz lesz mint az előző verziónál.

Vagy a fiatalabb nőtte túl, vagy ő nem tud a kapcsolatba energiát fektetni amikor már komolyabb lenne a helyzet.

De nem vagyok meleg szóval..

Ha pl. megnézed DiCapriót ő is ezt csinálja a barátnőivel. Kora 20-as modellekkel jár és még mindig nem tud megállapodni.

2021. aug. 22. 21:02
 5/16 A kérdező kommentje:
Én azért nem hiszem, hogy dobná ha "megférfiasodik", mert az előző pasijával is évekig volt együtt, aki erősen férfias és igazi aktív alkat volt. De ő egyben egy biszex pasi volt és sajnos beleszeretett egy nőbe.
2021. aug. 22. 21:08
 6/16 anonim ***** válasza:
94%
Bár ez heteró példa, de képzeld a nagyszüleim akkor ismerkedtek meg és "jöttek össze", amikor papám 30, mamám 20 éves volt és papám sem volt pedofil. Sőt falusiak sem voltak, papám főkönyvelő volt, mamám bankban dolgozott, nagyvárosban éltek. 46 évig voltak házasok. Eskü elképesztő ezeket az agymenéseket olvasni, hogy egyesek mire használják a pedofil szót.
2021. aug. 22. 21:16
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Igaz. Azt a rész még akkor írtam mielőtt jól átolvastam volna amit te írtál
2021. aug. 22. 21:16
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
4. Ez is jó nagy kamu, hogy biztosan dobja. Akkor aki 30 évesen 30 évessel jön össze, az is dobja a párját, amikor az öregszik és már nem úgy néz ki, amikor összejöttek? Mert ennek a logikának amit felvázoltál semmi köze a felek közti korkülönbséghez.
2021. aug. 22. 21:18
 9/16 anonim ***** válasza:
77%
Mi van akkor ha az az első komoly kapcsolat volt de végül a kérdező barátja nem tudott agyban felnőni és emiatt dobta a srácot egy fiatalabb életvidám húsért?
2021. aug. 22. 21:20
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Mind ketten felnőttek. Semmi jogod beleszólni az életükbe. Főleg boldogok is. Szét akarod őket választani? Neked abból mi hasznos lenne?

Te nem is vagy igazi barátja, ha ílyenek jutnak eszedbe, csak azért mert egy fiatalabb sráccal van együtt.

2021. aug. 22. 21:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!