Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor nyalod a feneket, akkor nincs kellemetlen szaga, vagy íze? Mi az élvezhető benne?
Nem kötekedni szeretnék, csak kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra... Mert hát mégis onnan keresztül távozik az anyag... XD
Tudom kicsit bugyuta a kérdés, de kérlek kíméljetek a komolytalan válaszoktól!
Hát, én jázminillatot ott még nem éreztem, de ettől függetlenül nem büdi, szeretem. :) Ha kellemetlen szaga lenne, biztos a közelébe se mennék.
(Erről most eszembe jutott a nefürgyé le. Pfúúúj.)
Fő a higiénia! Alapos tisztálkodás előtte és srmmi kellemetlen tapasztalatod nem lesz!
Én imàdom nyalni a barátom szőrös formás fenekét mielőtt megdugom,de ő is szokott engem nyalni ,csupán élvezetből
Kell a megfelelő higiénia! Mi élvezhető benne? Én egy finom, meleg, tiszta, rózsaszín, kínzóan hívogató nyílást látok benne, ami a nyelvemre vár.
Ugye nagyon sok homofób össze mossa ezt a szaros segg imádatával, csak azért hogy emberileg megalázzon. Én a segget szeretem nem mást! Egy kicsit túlzó példaként olyan mintha azt mondanám azért szeretsz szopni, mert onnan jön a vizelet. (Az meg teljesen más kategória, ha valakinek az is bejön...)
Fiatal fiúkat szívesen kinyalnék, már régen nyaltam.
😋 35f
#8 Igeen bennem is ugyanez fogalmazódott meg, hogy nézni tökre beindít, de csinálni lehet más lenne...
De a válaszolók (főleg a #3 és a #6) megnyugtattak, hogyha megfelelően van tisztítva, akkor bizony jó érzés nyalni. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!