Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen hatoltak beléd először análisan?
Figyelt kérdés
2021. aug. 19. 11:49
11/31 anonim válasza:
35 évesen. Végbél ujjazás, nagyon fájt.
Persze síkosítóval biztosan más lett volna az élmény...
12/31 passzivffi válasza:
21 évesen nagyon odafigyelt a partnerem igaz Ő 50 éves volt
13/31 anonim válasza:
KB 16 lehettem az első behatolásnál.
De akkor még kicsi volt a másik fiú pöcse. 😁 De nagyon jó élmény volt
14/31 anonim válasza:
55 évesen mertem beengedni az elsőt. Előtte ujjak, stb.
15/31 Felfujhatogyerek válasza:
16 dik szülinapomra, haveromnal ünnepeltük, kanbuli volt és a végén mind az 5en vegigmentek rajtam de valahogy elmaradt számomra a nagy élvezet mikor megvoltak nekik.
17/31 anonim válasza:
Kb. 40. (De olyan jól sikerült, hogy ma is szeretem. :) )
18/31 anonim válasza:
Talán úgy 1-2 évesen amikor kúpot kaptam.
19/31 anonim válasza:
Érdekes, hogy azok osztják az észt, akiknek nincs. 35 éves nem írhatja, hogy 14 évesnél fiatalabb korában dugták seggbe? A kérdező jól tette fel a kérdést. Egyébként én kb. 50 körül lehettem.
20/31 anonim válasza:
13 évesen szerencsére egy nagyon türelmes, kedves,vékony farkú 50-es úrral.Csodálatos bevezetés volt ebbe az életformába.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!