Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kazincbarcikán vagy környékén hol lehet találni fiatal melegeket? írj ha tudsz ilyet!
Figyelt kérdés
2021. aug. 17. 11:50
11/25 anonim válasza:
Csak nem kint vagy és vársz valakire?
De romeon grindr nem találtál senkit?!
12/25 A kérdező kommentje:
Nem sajna
2021. aug. 27. 21:26
13/25 anonim válasza:
Pedig ott jelzi, és talán egyszerűbb. Mert Gyakorin sajna nehezebb..
14/25 A kérdező kommentje:
Régen sokal többen voltak most tényleg senki....
2021. aug. 27. 21:32
15/25 anonim válasza:
Szerintem majd ősztől, ahogy vége a jó időnek, én is észre vettem, higy kevesebben vannak fent..
16/25 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazad van. Remélem..
2021. aug. 27. 21:40
17/25 anonim válasza:
Egészen Áprilisig szerintem fullon volt. Aztán jó ido, szabadság, stb ezért mert látom, még te is látod hát.
Olyan szeptember vége felé szerintem nem lesz ennyire gáz
19/25 anonim válasza:
Ózd-Barcika környékéről Bi srácok vannak itt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!