Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet megköveztek, de csak én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Masat4 kérdése:

Lehet megköveztek, de csak én lennék úgy, hogy férfi barátság extrákkal, négy fal között igen, de lmbtq nem, ideológia nem, összeköltözés vagy pride vagy büszkeség meg felvonulás és jogalkotás és gyermeknevelés, stb. nem?

Figyelt kérdés
Válaszokkal mindenki véleményére kiváncsi vagyok, tisztelettel olvassuk, hallgassuk egymást, pont ez a lényege.

#négz fal igen, lmtq nem #pridenem
2021. aug. 14. 18:38
1 2 3 4
 31/31 steven95 ***** válasza:

#30 Szerintem Magyarországon közel 30 ezer többségében felnőtt ember már csak tudja jó e neki a felvonulás vagy sem. Én nem hiszem hogy értenéd a lényeget. Azok az emberek nem érdekelnek akik olyan dologban nyilvánítanak véleményt ami előtte se érdekelte őket saját bevallásuk szerint.

A gyerek dologra azt tudom mondani, hogy nem tudom miért az azonos neműeken verjük le azt hogy egy gyerek olyan helyzetbe került hogy örökbe kellet őt már eleve fogadni. Akit meg nem, mert béranyától született vagy pedig a biológia szülő váltott térfelet, vagy épp egy női páros férfi segítségét kérte aztán végképp marhaság a gyerek elvitatása, mert az a gyerek másképp nagyon nem is létezne hacsak el nem akarunk indulni azon az úton hogy kinek legyen/kinek ne legyen/kinek illene tudni hogy ne szaporodjon útra...

A hetero szüleimnek a gyereke meg meleg lett. Nekik se kellett volna... 28/f

2024. máj. 23. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!