Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet megköveztek, de csak én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Masat4 kérdése:

Lehet megköveztek, de csak én lennék úgy, hogy férfi barátság extrákkal, négy fal között igen, de lmbtq nem, ideológia nem, összeköltözés vagy pride vagy büszkeség meg felvonulás és jogalkotás és gyermeknevelés, stb. nem?

Figyelt kérdés
Válaszokkal mindenki véleményére kiváncsi vagyok, tisztelettel olvassuk, hallgassuk egymást, pont ez a lényege.

#négz fal igen, lmtq nem #pridenem
2021. aug. 14. 18:38
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
70%

Én mindig 4 fal között vagyok:

- New York wall street

- Kínai Nagyfal

- Hadrianus Fala

- Orbanisztán déli kerítése

De mondhatok bármely másik négyet is.

Úgyhogy amikor azt mondja egy agyhalott: 4 fal között azt csinálok amit akarok, én azt mondom okédekikérdezett:D

2021. aug. 14. 21:25
 12/31 anonim ***** válasza:
13%
Értelmiségi meleg vagyok,de az LMBTQ propagandától meg a Pride-tól nekem js hánynom kell..Nyílván köztünk melegek között több statisztikailag a pedofil hajlamú ember de attól még az örökbefogadást nagy szűrővel alkalmaznám,de csak akkor ha a gyereket nem használják propagandára..Inkább egy jobboldali kormány mint homofób arabokkal teli Magyarország..
2021. aug. 14. 21:46
 13/31 anonim ***** válasza:
20%
Mi Hazánk szavazó vagyok,és meleg.
2021. aug. 14. 21:47
 14/31 anonim ***** válasza:
86%

Ezt hogy?

Összejártok dugni azt mindenki megy a maga dolgára?

Ezt jelenti számodra a párkapcsolat?

De gondolom akkor a hűséget sem igényled.

Meg akkor már az is mindegy, hogy 1 emberrel vagy ilyen barátság extrákkal dologban, vagy többel, nem?

Nem értem hogy képzeled a dolgot, kevés az infó.

Én is azt vallom, hogy ha a heterók kézenfogva járhatnak az utcán és csókolózhatnak, akkor ez mindenkinek kijár.

De, ha te ezt nyilvánosan nem akarod megélni, attól azért még szűkebb körben felvállalhatod a kapcsolatod, vagy ez sem fér bele?

2021. aug. 14. 21:52
 15/31 anonim ***** válasza:
27%

Biszexuális férfi vagyok és abszolút egyetértek a kérdezővel.

29/F

2021. aug. 15. 00:32
 16/31 anonim ***** válasza:
83%
Figyi én tiszteletben tartom hogy így gondolod, csak nem értem. Ha ezeket tényleg betartod akkor nem fogsz tudni teljes életet elni. Amit tényleg nem értek hogy miért akarsz barátságot extrákkal ha lehet sokkalta többed is, így sohasem fogod tudni át élni azt hogy milyen ha 2 ember annyira szereti egymást hogy meghalna egyik a másikért (ezt lehet rokonok iránt érezni, viszont ha szerelmes vagy akkor ez teljesen más értelmet nyer, ha nem éled át nem fogod tuni). Nem tudom hány éves lehetsz, de tudd hogy nem mindig leszel fiatal és egészséges, és ha nem vagy fiatal akkor a egyéjszakás kalandok sem fognak jönni olyan könnyen. Lehetséges hogy egy pár nem marad örökre együtt, de legalább próbálkoznak és vannak olyan párkapcsolatok amik a halálig is kibírnak. Mindenkinek joga van szeretni és szeretve lenni, nem értem miért nem használod mi amíg még lehetőséged van rá, Pride azért fontos hogy jogaink legyenek és megmutassuk hogy mi is létezünk, lehet te nem hiszel a Prideba, viszont a történelem során már bizonyította hogy van hatása arra hogy hogyan fogadnak minket el a emberek, ha nem fogunk melegségről beszélni akkor kevés ember fog rólunk tudni, ami azt eredményezi hogy még nagyobb ítélkezés és kirekesztés lesz. Mivel mindenki azért fél a sötétbe mert nem ismeri hogy mi rejtőzik benne, ergo ha a emberek nem tudnak valamit akkor félnek tőle és ez miatt is van a ítélkezés, mert félnek attól hogy egy meleg mit okozhat milyen hatással lesz másokra. De aki meleg az tudja hogy a melegséget nem lehet megváltoztatni, én sohasem találkoztam meleggel 16 éves koromig, mégis már 12 évesen rájöttem hogy a fiúkat szeretem ezért is nem azért lettem meleg mert egy meleg “megfertőzött" mivel ez nem valami betegség.
2021. aug. 15. 01:04
 17/31 anonim ***** válasza:
10%

17-es!

Egy meleg kapcsolat sosem biztosít teljes életet! Egyelőre még nem találták fel a szülő férfiakat!!! Habár lehet, hogy te megéred ezt! 😂

Nem lehet saját gyereked, de azt nagyon könnyed eléred, hogy a nem saját gyerek is meleg lesz, látva a két apuka példát! Köztudott, hogy a gyerekek nagy hányada a "szülők" példáját látják követendőnek...

Következésképpen valódi szülő sem lehetsz...

A nem saját gyerek meg nem biztos, hogy nem fogja keresni a valódi szülőket... Ami súlyos konfliktusokhoz is vezethet, ami előfordul hetero családok esetén is...

2021. aug. 15. 01:50
 18/31 anonim ***** válasza:
78%
A #18 jó nagy marhaságot írt… most majd jön és kikéri magának
2021. aug. 15. 02:29
 19/31 anonim ***** válasza:
85%
A kérdésre is válaszolva. Igen lehet, mindent lehet ha te úgy döntesz és találsz hozzá partnert. Csak mellette ne legyen nőd aki erről az egészről semmit nem tud…
2021. aug. 15. 02:30
 20/31 anonim ***** válasza:
7%

19-es!

Ez volna a cáfolat? Nagyon fiatalka lehetsz, ha csak ennyire vagy képes!

2021. aug. 15. 02:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!