Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgat ha egy heteró srácot belegítenek. Van erre valós lehetőség, vagy esély?
Reméljük a kormány nem igazán olvassa ezt a kérdést. Úgy is a nem hetero gyerekek (13-18) magukra vannak utalva. Ha ezt olvasnák, csak biztosabbak lennének abban hogy át lehet téríteni valakit.
Biszexként a pofám lesül az ilyen alakoktól. Hogy ezekkel sorolnak egy kalap alá
A bemelegített hetero ugyanaz a kategória, mint az "én nem vagyok biszexuális, csak kíváncsi" duma.
Ilyen nem létezik. A szexuális orientációnk a születésünkkor dől el, minden más már csak duma, és az, hogy felvállalja e valaki, vagy -akár maga előtt is tagadva- csak nyomja, hogy ő nem meleg, csak rávették, meg kíváncsi...
Ettől még a kérdésed primitív
#9 NEM igaz hogy mindenki biszex volt a rómaiaknál, vagy a görögöknél. A különbség hogy nem volt démonizálva, jobban elfogatták így nyíltabban megjelent. Ugyanúgy voltak akkor is "kőheterók", biszexek, melegek egyaránt.
S bocs, de mindenki maga döntse el mi lenne a normális, mihez vonzódik és mihez nem. Egy heterót győzködni arról legyen biszex ugyanakkora baromság mint egy melegre ráerőszakolni hogy legyen hetero.
Nagyon ártalmasak az ilyen gondolatok és kérdések, mert lényegében szexuális erőszakra hívnak fel, és mivel meleg teszi föl, sokakban kialakulhat az a gondolat, hogy a melegek szexuális erőszakolók. Abszolút azt a propagandát erősítik, mely szerint a melegek valódi célja nem pusztán önmaguk elfogadtatása, hanem nem kimondva több ennél: a heterók átalakítása homová, biszexszé.
Ha a melegek elfogadást szeretnének, akkor a minimum, hogy ők is fogadják el, hogy a heterók meg nem akarnak a saját nemükkel semmiféle szexet. Ez olyan alapvető számomra, hogy nem is értem, hogy lehet kérdés.
40F, m
#14 es a többiek...
Én nem akarok megerőszakolni senki, csak elcsábítani...óriási a különbség. Ugyhogy nem kell eza képmutató heteróvédő szöveg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!