Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok ! Mi volt életetek legnagyobb hibája ?
Nyilván meleg dolgok érdekelnek ha ebbe a kategóriába raktam a kérdést .
Olyasmik érdekelnek amit egész életetekben bánni fogtok . Egy elszalasztott lehetőség , egy rossz mondat a másiknak ami miatt azóta nem áll szóba veletek ..
Hát én még ugyebár fiatalon, de csak azt tudnám mondani, hogy nem kellett volna tönkretetennem a kapcsolatomat a legjobb barátommal, úgy hogy beleszeretek annak ellenére, hogy ő hetero. Tényleg itt lakunk közel egymáshoz, szóval attól függetlenül, hogy már nem az osztálytársam tarthattuk volna a barátságot, de már 5 éve nem beszélünk semmit. :c
A másik meg, hogy nem coming outoltam hamarabb a szüleimnek. Most mondtam el nekik pár órája, és sokkal jobban fogadták, mint ahogy azt elképzeltem. Hihetetlenül nagy teher esett le a vállamról. :D
Középsuliban kiderült tavaly év elején, hogy meleg vagyok, részben az én hibám mert az egyik menő srácnak nagyon nem tudtam ellenálni, és hát pár alkalommal összejöttünk, és csinált pár eléggé intim képet (ő nem felismerhető rajta mert csak a farka lóg bele a képekbe...) és ezek elég gyorsan végigjártak a suliban.
Szerencsére idén éretségi, szóval utána mág nem cikiznek ők, egyetemet meg a lehető legmesszebb kerestem.
Sok múlik a stíluson,öltözködésen.Mindenki esett már pofára.A koromnál fogva
többször is ne szívd mellre.Próbálkozz minél többször.És ha hibázol,
gondold át hol hibáztál.És javíts!
Első szerelem volt még nagyon naív voltam, barátom nagyon meg volt szorulva és kölcsön kért nagyon sok pénzt hogy 3 hónap múlva vissza adja.
14 év telt el az óta, rá szoktam írni, és van hogy küld valami kis ajándékot, mert ő rendes és nem felejtette el 😂😂😂 nagy kamu gép, szerintem az óta is ebből él. Átveri a naiv még bátortalan srácokat.
Legyen az albérlet autó telefon bár mi.
Sokat tanultam belőlle ezért nem haragszom. Ha nem ő más tette volna meg nagyon tiszta szívűnek láttam akkor még mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!