Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tortent veled olyan hogy mast lattal maszturbalni?
Figyelt kérdés
Mit csinaltal? Vegignezted vagy elmentel?2021. aug. 13. 18:14
1/16 anonim 

válasza:

Szoba társamat láttam legelőször, azóta közösen csináljuk, rájöttünk, hogy mindketten melegek vagyunk.
2/16 anonim 

válasza:

Egyszer láttam a pasimat maszturbálni a képemre :D aztán segítettem neki befejezni :D
5/16 anonim 

válasza:

Én iparitanuló intézetben dolgoztam anno.
Hu mik voltak ott!
6/16 anonim 

válasza:

Véletlenül rányitottam a lakótársamra amikor csinálta. Baromi ciki volt, mivel mindketten heterók vagyunk. Napokig alig szóltunk egymáshoz...
7/16 anonim 

válasza:

Nem még. Viszont izgatna nagyon leskelődni
23f
8/16 anonim 

válasza:

Sajna nem, de szívesen nézném, vagy akár lehet közösen is.
9/16 anonim 

válasza:

Én szobatárssal toltam a koliban nem is kevés alkalommal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!