Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen “rendhagyó” módon szoktál maszturbálni?
Figyelt kérdés
2021. júl. 26. 00:04
1/10 anonim válasza:
Ágy széléhez dörzsölöm, egyik lábam fent az ágyon másik lent.
2/10 NNNándi válasza:
Haso fekve az ágyhoz dörzsölön úgy hogy a cerkám a hasam alatt van.
3/10 anonim válasza:
Rongyszőnyegre fekve. Ilyenkor érdemes gumit is húzni, mert teljesen ki tudja dörzsölni a farkad. Úgyhogy csak óvatosan ;-)
4/10 anonim válasza:
Nagyobbat tudsz így élvezni 2-es?
5/10 NNNándi válasza:
Igen. Akkor törölközöt rakok maga alá. Nekem úgy nagyobb az élvezet.
7/10 anonim válasza:
ott nyomom ahol nagy esély hogy lebukok, rajta kapnak
8/10 anonim válasza:
Gyengéden ütögetem a heréimet. Van hogy el is tudok élvezni tőle.
9/10 anonim válasza:
Van olyan is, mintha nudlit sodornék...
Amikor meg fiatal voltam, a farkamra merőleges irányban vertem a nyitott tenyerem ujjaival, miközben minden mozdulatkor a 4 ujjamon "pattogott" végig a fitymával takart makkom... Ezt azoknak ajánlom, akiknek még kicsi a farkuk! :-)
10/10 anonim válasza:
Valamikor réges-régen én is le tudtam magam cummantani! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!