Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek ezek a maszturbatorok ?
Figyelt kérdés
Kivancsi lennék, milyen ilyennel a maszturbalas, de ennél többet nem lennék hajlandó rá kifizetni, szerintetek ? :D
2021. júl. 31. 18:11
1/3 anonim válasza:
Nekem van komolyabb. Iszonyat nagy élvezést ad de az igazihoz semmi köze.
2/3 anonim válasza:
Bár nem tudom mekkora a méreted, de 14cm-nél érdemes nagyobbat venni. Egyébként jó cuccok ezek, ellehet velük szórakozni.
3/3 anonim válasza:
Eleinte én is próbálkoztam ilyenekkel, de nem a legjobbak, aztán vettem kicsit drágábbat, de az se volt az igazi. Most vettem egy komolyabbat, na ez már jó, belefér rendesen aminek be kell férnie, kellemes az anyaga is, kellően stimulál. Megérte rászánni a pénzt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!