Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érdekes, hogy a homofób "pedofil" törvény óta megnőtt az itteni "LMBTQ-ellenes" kérdések száma ebben a kategóriában?
Szerinted a náci Németországban hány százalék volt a tényleg náci? Mert szerintem nem sok. A többi vagy leszarta vagy félelemből nem tett semmit vagy haszonélvezője volt a rendszernek. Mint most.
Szó sincs arról, hogy 80% gyűlölködjön. Elég egy kicsi, de "lelkes" csapat. Az engem nem vigasztal, hogy 99% nem ölt meg, csak 1% igen.
De amúgy szívből kívánom, hogy legyen igazad. Jól mondod, én már öreg és pesszimista vagyok, jó sok szart láttam már. Jó lenne, ha tévednék most :)
"1933 március: A Hitler-kormány a szavazatok 52,5 százalékát kapta meg a német választáson" (huszadikszazad.hu)
Szóval volt ott hátszél meg támogatottság bőven, nem csak egy kicsi, de lelkes csapat. Fel voltak már ott hergelve a jónépek addigra rendesen. A 99% ugyan nem ölt, de ennek a 99%-nak a felének(!) semmi kifogása nem volt ellene, mert ki volt jelölve az ellenség a számukra és mélyen el voltak már ültetve az eszmék az agyakba. Idejekorán kellett volna lekapcsolni az öreget. (Itthon sem ártana.)
Előttem beszélgető két emberkének:
Tudjátok, a nácik és a komcsik egy tőről fakadnak! Bizonyítja ezt a 2.v.h. utáni eseménysorozat, amikor a vérnyilasokat befogadó bolsevikoknak nem volt probléma a nyilasok múltjuk! Mint most sem a DáKósok+-nak sem a Jobb...(bocs!) Ballik!
Jobboldalon senki nem akar gázkamrába küldeni, esetleg lámpavasra akasztani senkit! Ezzel mostanában is a ballibek fenyegetnek!
Valóban sokszor a libernyák politikusok, újságírók fenyegetőznek leszámolással, ha hatalomra jutnának!
Ez meg a melegek érdeke sem lehet, mert betelepítik a migránsokat, és akkor lesz majd elfogadás...!!!!
Látom, a melegek zöme nem látja a veszélyt a migrációban! Pedig nem ártana utána nézni, a saját érdekü(n)kben! Ezekről a veszélyekről a libernyák sajtó, meg politikusaik szinte mindent elhallgatnak!
Mint ahogy próbálták elhallgatni a kölni eseményeket pár éve, Szilveszterkor...
Pedig nem ártana mindkét oldal sajtóját figyelemmel kísérni... Sok minden kiderülne! Melyik oldal mennyit hazudik, elhallgat, ferdít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!