Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Ti az anális vagy az orális szexet szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
2021. aug. 10. 11:10
11/20 anonim válasza:
Csakis az anált. Az orált nem szeretem.
26/F passzív
12/20 anonim válasza:
Meglep ez a sok orál válasz. A való életben nem ez a tapasztalatom.
Én anál párti vagyok, az orál csak felvezető, nem nyújt akkora élvezetet bármilyen jól is csinálják.
13/20 anonim válasza:
12. Itt sok a vágyakozó bi/meleg stb, aki még kb soha nem volt férfival. És a legtöbb először az orálról fantáziál, először azt próbálná ki szépen fokozatosan valakivel. Nem azt mondom az első oldalon az összes orálos válasz ilyen férfiaktól jött, de tuti volt köztük jó pár olyan férfitól, aki még sosem volt férfival, csak képzeli mit szeretne.
14/20 anonim válasza:
Smaci is okes nekem. De csak velem egykorúval
22 f
15/20 anonim válasza:
14. Csak 22 évessel? És ha én 23 éves vagyok, akkor velem már nem akarnál? Vagy ez mit jelent pontosan?
16/20 anonim válasza:
15 az nyilván belefer
Olyan 25ig
17/20 anonim válasza:
Én biszex pasiként szeretem az orált adni viszont az anált jobban szeretem kapni
19/20 anonim válasza:
Imádok orálisan kielégíteni de az anál felűlmúlhatatlan érzés számomra.
23 éves vagyok és passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!