Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Ti az anális vagy az orális szexet szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
2021. aug. 10. 11:10
3/20 anonim válasza:
Én az orált, ha szopnak mint aktív.
Lett egy rakás tüdőproblémám, ami által nem bírom se az intenzív sportot, se a szexet, ez élvezhetetlenné teszi az anált, kivéve ha meglovagolnak. De ha leszopnak, azt sokkal jobban élvezem.
4/20 anonim válasza:
Egyértelműen az análisat. Az orál csak előjáték, vagy levezetés.
33/passzív
5/20 anonim válasza:
imádok szopni es szopatni, es segget nyalni es nyalatni.
de az analis szexet nem, sem aktiv sem passziv félkent
6/20 anonim válasza:
Az orált. Bár még kezdő vagyok :)
7/20 anonim válasza:
Az oralt. Oda-vissza.
De ha látom a másikon, hogy kívánja a popsija is, akkor hajlandó vagyok megdugni
Engem max 10-12 cm-el lehet, de ha ilyen pici farkú sráccal találkoznék nagyon imádnám, ha bennem lenne
8/20 anonim válasza:
Csak az orált és az mehet oda-vissza is. :)
9/20 anonim válasza:
Az anált imádom. Adni. Az orál számomra csak egy kis bemelegítés a nagy akció előtt, csak úgy önmagában nem tudom élvezni.
26/F, aktív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!