Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
UNI melegek tík melyik oldalt szeretitek jobban, az aktívot vagy passzívot, vagy nincs közte külömbség?
Figyelt kérdés
Én is uni vagyok, de nekem jobban be jön a passzív dolog az ágyban. Ti hogy vagytok ezzel?2017. aug. 16. 09:57
1/11 anonim válasza:
Uni az mindkét oldalt kedveli, partnertől függ, melyiket vállaja be. Én is uni vagyok, de én meg az aktívb szerepet kedvelem jobban!
2/11 anonim válasza:
Partnerfüggő.
Ha tini cukifiú, akkor egyértelműen aktív vagyok.
Ha jóképű, férfias, idősebb, akkor én teszem szét neki a lábam.
4/11 A kérdező kommentje:
Közönöm a normális válaszokat
2017. aug. 16. 11:54
5/11 anonim válasza:
A második válaszoló mondja jól. Van olyan cukibb, lányosabb srác, akivel csak úgy tudom elképzelni az egészet, hogy én dugom meg őt. De egy tőlem magasabb, erősebb, férfiasabb pasinál azt szeretném általában, hogy ő tegyen magáévá engem. :)
6/11 anonim válasza:
Én inkább az aktív oldalt preferálom. 29F
7/11 anonim válasza:
Nimfomán mivoltomat tekintve mindkettőt egyformán imádom :D
8/11 anonim válasza:
Hetes ninfomán csak akkor lehetsz ha puncid van!!! Nem sértés a férfi csak szexörült lehet.. én tudom én is az vagyok. :)
9/11 anonim válasza:
Utolsó, köszi a felvilágosítást! Ennek ismeretében tehát sexőrült vagyok :D
10/11 anonim válasza:
Uni vagyok én is. És szeretek mindent oda-vissza. Ha párommal szexelünk akkor mindketten vagyunk mindkét szerepben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!