Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ittas heterot el lehet csábítani az utcán?
Esküszöm, hogy nem kötözködni akarok, de felmerült bennem egy kérdés. Hogy lehet az, hogy egyes hetero pasik, akiknek maximális elismerésem a toleranciájuk miatt, de ha túllépik náluk azt a bizonyos küszöböt, akkor keményen eljárna a kezük és alaposan helybenhagynák a nyomuló meleget. Összeverés, fog kiverés, TAJ kártya stb. Ugyanakkor sok hetero srác simán nyomul csajokra, akár még leszbi csajokra is. Egy csomó hetero pasinak bejönne 2 (vagy több) leszbi csaj, a fantáziáját azért elég sokaknak megmozgatja. A leszbikus lányok többségének meg gondolom eszébe sem jutnának olyan gondolatok, hogy izomból összevernék a kéretlenül nyomuló heteró pasikat vagy hogy kivernék a fogát meg szükség lenne a TAJ kártyára.
Szóval ha az egyik oldalnak nem szabad (melegnek hetero pasira nyomulni), akkor a másiknak miért olyan tök természetes dolog (hetero pasinak leszbi lányokra)?
Meleg vagyok és tényleg nem kötözködöm, soha nem nyomulnék hetero fiúra vagy srácra. Ha megtudom róla, hogy hetero, onnantól kezdve tárgytalan a dolog, minek erőlködjek ha esélytelen és pláne zavarja ez őt? Szerintem ezt néhány hetero srácnak is észben kellene tartani, hogy a nem az nem.
Valaki emlegette itt még a jogos önvédelmet meg a zaklatást és a nemi erőszakot is. Szerintem sokkal több hetero férfi ember követ el ilyesmit nők ellen, mint meleg férfiak hetero férfiak ellen. Szóval itt is érzek egyfajta kettős mércét.
(Senkit sem akarok vádolni semmivel, csak elgondolkodtam. Arra számítok, hogy csajok, lányok jobban meg fogják érteni, hogy mit szerettem volna írni, pasiktól meg tuti jönni fognak majd a pirosak ezerrel, pedig tényleg nem vádaskodni akarok. Meg hát aki nem ilyen kéretlenül nyomulós hetero pasi, annak nem inge.)
Még annyit elfelejtettem, hogy nekem sem szimpi, ha más melegek rámásznak a heterókra. Nem csak hogy én nem teszem ezt, de ha más meleg teszi, az sem tetszik.
Az #5-ös válasznál nekem rögtön lejött, hogy csaj írta, jót mosolyogtam, átjött az irónia. :)
Meg hát a jó öreg Köbányai... :) #8 :)
16-os, most nem azért, de ha egy random pasi elkezd nyúlkálni és én pofon vágom, akkor leszbi vagyok?
Az nem lehet, hogy szimplán az a nő nem jött be neked, de egy vonzóbbtól jobb néven vetted volna?
(Ironikus volt az 5-ös hozzászólásom, de én tényleg várok a csodára, amikor ráébred, hogy én vagyok élete szerelme és egész eddigi élete óriási tévedés volt.:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!