Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ittas heterot el lehet csábíta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ittas heterot el lehet csábítani az utcán?

Figyelt kérdés
2021. aug. 8. 22:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%
Nem
2021. aug. 8. 22:38
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy ittas még nem fog a saját neméhez vonzódni
2021. aug. 8. 22:38
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem javaslom. Ittasan is orrba tud vágni. Az ittas,nem csont részeg.
2021. aug. 8. 22:41
 4/22 anonim ***** válasza:
89%
Beléptem a szexualitás kategóriába és elolvastam a kérdést és mint hetero úgy gondolom én tudnék kielégítő választ adni semmi bajom a melegekkel de tényleg (van homoszexuális ismerősöm is) addig ameddig nem próbálják meg rámerőltetni magukat nem vagyok agresszív sem szóval attól hogy valaki iszik nem fog megváltozni a szexualitása ha találkoznék veled az utcán és nyomulnál rám közölném hogy hetero vagyok ha pedig nem fejeznéd be akkor viszont átváltanék agresszívá amivel valamelyikünk rosszul járna szóval szerintem ne próbálkozz mert sok hetero társam nem ilyen toleráns
2021. aug. 8. 22:47
 5/22 anonim ***** válasza:
85%
Ittas homokost el tudnék csábítani??? Help! Tudok egy iszonyat vonzó pasit, aki szerintem meleg, de le akarok vele feküdni, legalább egyszer!!!!!!!!!
2021. aug. 8. 22:51
 6/22 anonim ***** válasza:
58%
Őszinte leszek. Semmi bajom veletek,de ha iszok és ezt megpróbálnád,akkor jobb ha van nálad TAJ kártya,mert a mentős kérni fogja…….
 7/22 anonim ***** válasza:
84%

Ja, és nő vagyok.

(5-ös)

8/22 anonim ***** válasza:
91%

Tudod... nem mindenki olyan mint a Kőbányai szopófantom, végre le tudtam irni, már lassan elfelejti mindenki a sok Szia Uram-ban.

Szóval nem fog ittasan egyből cumizni meg semmi, én nem ajánlom hogy feldobd ezt a labdát, vagy ha igen akkor számits rá hogy olyan leszel mint sok hokijátékos.... fogatlan.

2021. aug. 8. 22:54
 9/22 anonim ***** válasza:
91%
A piának elég sok hatása van, de olyan nincs hogy valakinek a szexuális preferenciája megváltozzon tőle. Viszont olyan hatása lehet hogy a tolerancia szint zérusra ugrik és annak nyomatékosabban ad hangot mint józanul tenné (ld. fent, ha úgy érzi zaklatod akkor bemos egyet).
2021. aug. 8. 23:15
 10/22 anonim ***** válasza:
83%
Miért hiszi minden heteró pasi azt, hogy megtudná verni a meleget, aki rámozdul és nem őt fogják megverni?
2021. aug. 9. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!