Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy heteró srácot el lehet csábítani?
Van egy távolabbi srác haverom, aki elmondta, hogy egyszer kipróbálná a szexet hármasban (fiú-lány-fiú) felállásban, ezen belül is a DB-t, szóval hogy egyikünk a lány fenekébe rakja be, a másikunk pedig a lány puncijába.
Én biszex vagyok, ezt Ő is tudja, és már rákérdeztem nála konkrétan, hogy érdekelné-e valamilyen lazább dolog, amire Ő azt mondta, hogy csakis lányokkal, viszont nekem baromira bejön a srác külsőleg.
Ötletek?
(Nem megdugni akarom, csak pár lazább dolgot kipróbálni, mint pl. hokizás, esetleg orál)

Szeretnétek az elfogadást de ti nem tudjátok elfogadni ha valaki hetero?
Érdekes 😃

Én hetero vagyok, de el tudom képzelni azt a helyzetet, amiben "elcsábulnék", mondjuk annyira, hogy hagynám hogy leszopjon egy srác...
De nem hiszem, hogy én lépnék bármit is proaktívan.

MI bi párként szoktunk keresni 3.at.
Elképesztő, hogy sok pasi belemegy még ebbe is, hogy csajhoz jusson :)
Sok olyan volt, hogy engedte, hogy orálozzak rajta, amíg a barátnőm az arcára ül és úgy kényezteti.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!