Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a tapasztalata? Egy hetero csajt el lehet csábitani? Mennyi az esélye hogy kipróbálná egy másik nővel?
Abszolút heteró, akit el tud csábítani egy nő... cica, ezt hívják binek.
Olyan nincs, hogy heteró, de kíváncsi és társai. Aki heteró, azt nem csábítja el senki aki azonos nemű
3: nem tudnék nőbe beleszeretni és kapcsolatban lenni de egyszer lefeküdnék egy nővel miután férfiakkal már kb minden lehetséges dolgot kipróbáltam, új vizekre is eveznék.
Sok sikert kérdező! Ha direktbe nem mersz színt vallani, akkor esetleg apró gesztusokkal, kedveskedéssel próbálkozz és figyeld a reakcióját. Engem speciel csak le kéne itatni egy kicsit de ilyet másnak nem tanácsolni. :D
Sok lány benne lenne kísérletezős játszadozásban, de személy szerint én, aki nem az a fajta heteró vagyok, mint az első és ötödik válaszoló, őszintén jobban felháborodnék, ha leitatna a barátnőm és megpróbálna lekapni vagy bármi, ahelyett, hogy egyszer, akár alkohol mellett, ez már mellékes, de őszintén elmondaná, hogy mi a helyzet. Most magamból indulok ki, de ha valóban olyan jó barátnők vagytok, akkor igenis tudni kellene megbeszélni a dolgot anélkül, hogy gyökeresen megváltozzon a kapcsolat. Hidd el, ha esetleg én lennék ez az említett barátnőd, akkor az után egészen biztosan negatívabban állnék hozzád, hogy fizikailag letámadsz, és nem bízol bennem annyira, hogy egy beszélgetés során puhatolózd ki a dolgokat. Megjegyzem, hozzám közeledhetnél csacsirészegen is, nem működne a dolog, mert bennem nincs egy szemernyi kíváncsiság sem a nők felé.
Egyébként nem tudom, lehet én vagyok furcsa, persze megértem, hogy vonzódsz hozzá meg szeretkezni szeretnél vele, de ha szerelmes vagy a barátnődbe, az mindenképp fájdalmas lesz, hacsak nem viszonzottak az érzéseid, teljesen függetlenül attól, hogy hol mozog a heterósági skálán. Egy ittas alkalmi szex a lényegen nem fog változtatni, és nem hiszem, hogy a beszélgetést ténylegesen ki lehetne hagyni az egészből.
Most nem azért mondom, hogy elcsüggesszelek, nem reménytelen feltétlenül a dolog, de ilyen szituációban szerintem akárhogy is nézzük, ha a barátnőd nem biszex vagy leszbikus vagy valami, akkor fejen állhatsz is koppanni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!