Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet melegnek csábítani heterót?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg olyan bi-t, aki nincs ennek tudatában?2020. márc. 28. 20:05
1/9 anonim válasza:
akinek van hajlma de nem tud róla talán, de aki teljesen hetero azt nem
2/9 anonim válasza:
Nem valószínű!
Engem pl tutira nem! És ha nem értenél a szóból akkor agresszív leszek!
4/9 anonim válasza:
Akit te elcsábítasz és hetero-nak hitted az bi, ha nem buza. Szóval te full hetero-t az életbe nem fogsz elcsábítani, ha csak nem rabolod el, leitatod, majd lecsapod stb. vagy hasonló dolgokat művelnél, de az meg az akaratán kívüli erőszak és még börtönt is kapnál érte...
5/9 anonim válasza:
Nem ertem ezt a kerdest miert nem a homo kategoriaba irtad haver... bocsi
6/9 anonim válasza:
Igazi heterot biztos, hogy nem. Akit meg igen az csak azt mondja magáról vagy csak azt gondolja hogy ő hetero de valójában nem az hanem biszexuális. Egy igazi heterot meg a gondolat is borzasztoan taszít nem, hogy a kivitelezés :D
7/9 anonim válasza:
Esetleg iszogatás közben, ahol oldódnak a gátlások.
8/9 anonim válasza:
Nem. Egy kőheterot az életben nem fogsz elcsábítani, azért hetero mert nem izgul csak a nőkre. Aki meg "kíváncsi" az nem hetero, hanem bi csak még nincs abban a fázisban hogy vállalja önmagát és merjen nyitni. Max. az utóbbiakat tudod "elcsábítani".
Melegedéstől függetlenül, ha valaki nagyon nem akar valamit legyen az bármi a szexben akkor nem veszed rá saját akaratából max. kényszerrel.
9/9 anonim válasza:
Hetero vagyok. Bármikor elcsábíthat egy jól kinéző nagymellű leszbi... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!