Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kedves Melegek?!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Melegek?!

Figyelt kérdés

Felszeretnék nektek tenni egy kérdés.

Miért van az hogy a homoszexuálisnak hívunk titeket akkor megvagytok sértődve és külön jelzőt kell használni azaz meleg-et! Mert tudtommal a meleg max az időjárás vagy melegszendvics jutna az eszembe! De mivel volt a homoszexuális felvonulás arra is kikellett olyan jelzőt találni amit elfogadtok! Akkor a heteroknak illetve a leszbiknek nem kellene külön jelző új szó mert ők is megvannak sértődve.

2021. aug. 7. 19:22
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
93%
Mert sokkal “közvetlenebb” ha azt mondod hogy valaki meleg, minthogy homoszexuális. Lehet én vagyok hülye, de mintha valami külön faj lennének, ha így neveznénk őket.
2021. aug. 7. 19:25
 2/23 A kérdező kommentje:
En ezt ertem de akkor ezzel meg a heterok es a leszbik lesznek hatrebb szoritva mert a homikat mashogyan kell kezelni csak azt nem ertem hogy mieert! Es ha homik=melegek akkor a tobbivel mi van?
2021. aug. 7. 19:26
 3/23 anonim ***** válasza:
98%
Az hogy máshogy szólítod/nevezed őket, nem lesznek máshogy kezelve.
2021. aug. 7. 19:30
 4/23 A kérdező kommentje:
De ez meg mindig nem valasz! Akkor a leszbiket es a heterokat miert nem szolitjuk maskeppen??!!
2021. aug. 7. 19:31
 5/23 anonim ***** válasza:
98%

Kérdezd meg tőlük.

Másrészt egyszerűbb is kimondani, mint azt hogy homoszexuális, ez mintha 1970-ben lennénk :D

2021. aug. 7. 19:40
 6/23 anonim ***** válasza:
94%

"Mert tudtommal a meleg max az időjárás vagy melegszendvics jutna az eszembe!"

Általános iskola, 5. osztály. Többjelentésű szavak, azonos alakú szavak. Keress rá, hasznos lehet a számodra.

Tudod, vannak olyan szavak, amelyek azonos hangalakkal bírnak, mégis különböző a jelentésük. Pl. tűz, vár, dob, török, fűz, szelet stb. Ugyanannak a szónak több jelentése is lehet. Remélem most nem törtem össze a kis lelkivilágodat. Aki 11-12 éves kora után sem képes felfogni ezt és megbékélni a többjelentésű szavak létezésével, az nem való erre a világra. Gondolom nagyon nagy mentális vívódáson mehetsz keresztül, amikor apukád azt mondja, hogy kellene neki egy új boxer, te meg nem tudod, hogy most kutyára, alsógatyára vagy az ujjakra húzható ütlegelő eszközre gondolt-e. De nem várok sokat tőled, mert látom, hogy az igekötős igékkel is komoly problémáid vannak. Pl. Fel szeretnék tenni, meg vagytok sértődve, ki kellett találni, ők is meg vannak sértődve. Nem vicc, ez tényleg általános iskola 3. osztályos tananyag.

2021. aug. 7. 19:41
 7/23 A kérdező kommentje:
Sajnos neked ez vicc ha mar ennyi idot szansz ra :) de a kerdes heterokat vagy a leszbiket miert nem illetik meg uj jelzok kedves 19:41 kedves #6 !
2021. aug. 7. 19:50
 8/23 anonim ***** válasza:
99%

Próbálom értelmezni a kérdésed, de elég nehéz. A "leszbik"-nek is van "új jelzőjük", mégpedig pont az, hogy leszbikusok. Mert ők is homoszexuálisok, azon belül pedig leszbikusok. Tehát őket sem homoszexuálisként említjük mindig, hanem leszbikusoknak. Sőt, sok leszbikus nem is szereti ezt a szót magára értelmezni, ezért sok csaj saját magára is a meleg szót használja.

Azt, hogy a heterókra miért nincs külön szó, azt nem tudom. De bármikor nyugodtan kitalálhattok magatoknak/magatokra egy új szót, senki nem fogja ellenezni. Hajrá, dobj be egy új ötletet. Hogy szeretnéd, hogy szólítsunk titeket? Nekem mindegy.

2021. aug. 7. 20:09
 9/23 anonim ***** válasza:
92%
Engem nem zavar, ha homoszexuálisnak neveznek, sőt a b*zi sem. A homokos ami zavaró.
2021. aug. 7. 20:15
 10/23 A kérdező kommentje:

Kedves #8 as meg mindig nem valaszoltal csak az okoskodas megy :)

#9 es igen a homokos az mar mas kategoria azt direkt nem irtam bele!

2021. aug. 7. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!