Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok, nektek tetszene, ha szopás után a pasi tenyerébe köpnétek az ondót, és ő elkenné az arcotokon?
Figyelt kérdés
2021. aug. 6. 10:59
12/20 anonim válasza:
Így nem jönne be. Inkább az tetszene ha ráélvezne az arcomra.
13/20 anonim válasza:
13 mas
ha te is itt olvasgatsz akkor szerintem lehet elkéne gondolkodnod, hogy lehet te is az vagy ;)
14/20 anonim válasza:
Imádok a gec ivel játszani, nekem bejönne ez is
16/20 anonim válasza:
még durvább szitu. tenyérbe köpés, és utána gec.vel pofon vágni nem nagy csak finom pofon. pár sub csajjal megcsinálnám. azt hittem a pasik a ge.is játékért jobban oda van
19/20 anonim válasza:
Alapbol igen,de szakálas bajszos vagyok, nem jó a g e cit kimosni belöle...kenje máshová.
20/20 anonim válasza:
Enyhe pofonnal és elkenéssel hasonló esetem volt egy "heteróval". (Egyetlen pasis szexkalandja voltam.) Szopás végén ráverte az arcomra, enyhén megpofozott, és szétkente. Az a legdurvább az egészben, hogy pont ezután volt életem legintenzívebb élvezése. Egyik párom sem okozott ilyet és soha többé nem tudtam oráltól elélvezni. Vélhetően az izgatott fel engem is ennyire, hogy ő nem volt bi sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!