Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Homoszexuálisok adnit, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homoszexuálisok adnit, vagy kapnit élvezik jobban?

Figyelt kérdés
Tehát melyiket élvezik:ha kapják vagy adják?
2021. júl. 31. 12:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem, mint a 10-es versenyző, bár én nem zárkózok el attól, hogy egyszer megdugjanak.

Szexben szeretek adni, akkor élvezem igazán a szexet ha a másik is élvezi.

2021. júl. 31. 23:13
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Passzív vagyok szeretem a szopást adni az aktívnak :)
2021. aug. 1. 12:54
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Kezdő vagyok, mindent csinálnék, ami alap, viszont szűk vagyok, valami kedves partner kellene a tágításomhoz, mert addig fájna. Szopni nagyon jó érzés nekem!

Kivéve durvább dolgok, pl bdsm. Light bdsm alatt meg attól függ mit értünk. Ha az anál nyalást, akkor azt adni is, kapni is szeretném, sajnos még nem volt benne részem, viszonylag kevés ember tűnik nyitottnak erre.

Azt élvezem a legjobban, ha elsőként a parnter élvez, és elégül ki. Egyrészt örülök, ha élvez a másik, de van ebben önzőség is részemről, igaz, egyik félnek se jó, ha én élveznék el előbb, mert akkor percekig semmi kedvem a szexhez. Máskülönben élvezek örömet okozni, ha nem kapkodós és nem gépies a másik, és nem fojtja el az örömét. (Nem volt annyira jó, amikor a partner kb biológiai gyors kielégülésként fogta fel az egészet: "Oké, jó így, hmmm, áh, jó, na mindjárt megy, ah..." Vége, farok elrak, rohanás tovább, mindenki a maga dolgára... Ez nem annyira örömteli.) Az is jó, ha szopnak, de csak ha úgy csinálja a partner, ahogy szeretem.

2021. aug. 1. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!