Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegként nem értem, mi az a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegként nem értem, mi az a "melegpropaganda"?

Figyelt kérdés
Ez a "felvilágosítás" direkt van, amikor ilyen fiatalok, hogy megtudják a 6-10 évesek, hogy vannak melegek. Egy szóval, hogy ne legyenek homofóbok ha felnőnek! De mégis miért számít propagandának?
2021. júl. 29. 13:08
 1/9 anonim ***** válasza:
94%

1. Rosszul fogalmaztál. Az a normális hogy elfogadjuk hogy mindenki más.

Ha kerekesszékes akkor is, a szóké akkor is, ha fekete a bőre akkor is. Sőt még akkor is amikor hülyeséget válaszol a kérdésekre.

2021. júl. 29. 13:30
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Semmi baj nincs a melegséggel. Akik ezeket mondják köztük is sok meleg lehet, aki titkolja maga előtt is.
2021. júl. 29. 13:40
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

Én sem értem mi ez... És az a baromira elszomorító, hogy az utóbbi hetekben figyeltem meg, hogy az M1-en reggel és délben is minden egyes nap legalább fél órán keresztül szidják a melegeket, és ezt nézi a sok kormánypárti agymosott magyar. >_< (Nagyszüleim ezt nézik azért tudom.)

Annyira nem értem a homofób embereket! Valamelyikőtök légyszíves magyarázza már el, hogyha ennyire undorodtok tőlünk, akkor miért kell folyamatosan rólunk beszélni?!

Jó oké, ne fogadjatok el, lesz@rom! De hagyjatok már békén minket légyszíves!

Szerintem nem az a propaganda, ha a gyerekek nem a gyűlölködő szüleiktől hallanak először a melegségről, hanem olyantól, aki tudja is, hogy miről beszél... Az a propaganda amit a kormány csinál, hogy erőszakosan ráerőlteti a magyarokra, hogy homofóbok legyenek...

Emberek, ez annyira egyértelmű! Hogy nem veszitek észre?

2021. júl. 29. 14:33
 4/9 anonim ***** válasza:
95%

Politika próbál mindenkit egymásnak uszítani.

LEGYEN ESZETEK, szarjátok le az egésszet.

2021. júl. 29. 14:55
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Az, hogy állandóan a melegekről szól minden
2021. júl. 29. 20:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a propaganda az valami népszerűsítése, terjesztése és mivel a homoszexualitást a tudomány állása szerint nem lehet sem népszerűsíteni, sem terjeszteni, így ez a fogalom értelmetlen.

Ez az egész gyűlöletkampány a kormány részéről szánalmas és undorító.

2021. júl. 29. 23:43
 7/9 anonim ***** válasza:
8%

3-as!

Szinte senki nem undorodik a melegektől!!! Az LMBTQXYZ...lobbiktól undorodik még sok meleg is! Mert nyomulnak, gyerekeket akarnak behálózni, mindenféle madárijesztőnek öltözött LMBTQXYZ aktivisták. Már az óvodákban is... Mi több, ez már nyugaton nagyon gyakori... Csak a mi szeretett ballibsi oldalunk sajtója erről inkább hallgat, félve attól, hogy ha kiderül a valódi szándék, szavazatokat veszítenének...

2021. júl. 31. 17:54
 8/9 anonim ***** válasza:
86%
A propaganda pint az amit ez a sze kormány csinál. Na az propaganda, csak éppen mindíg keres és talál 1,2 olyan csoportot akikre rászállhat, erről szólt a 11 évük, remélem 2022-ben takarodó éesz nekik !
2021. aug. 3. 07:07
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

Előttem szóló!

Nem lesz takarodó, mert az ellenzék egy aljas gazemberekből álló társaság!

A kormány milyen propagandát csinál, mondjad!

Ha az LMBTQXYZ-aktivisták elleni propagandát gondolod, aláírom! Mert azokat el is kéne takarítani, mint a szemetet!

Minket, melegeket itt szinte senki sem bánt! Menj el nyugatra, és meglátod, hogy ott mennyire veszélyben vannak a melegek pl. a migránsok részéről!

2021. aug. 7. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!