Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A németek milyen jogon akarnak...

A németek milyen jogon akarnak beleszólni Magyarország belügyeibe, a melegpropaganda ellenes törvényhez mi közük?

Figyelt kérdés

2021. jún. 23. 11:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%

Nocsak!

Már nem pedofil ellenes törvény? Csak kibújt a szög a zsákból.

2021. jún. 23. 12:05
 2/17 anonim ***** válasza:
20%

Kérdésedre nem tudom a választ.

DE!

Azt remélem, hogy a magyar csapaton most este átmasírozik a német csapat úgy , mint a náci tankok a répaföldeken a 2. világháborúban.

2021. jún. 23. 12:08
 3/17 anonim ***** válasza:
78%

Milyen alapon szólunk mi abba bele, hogy Belaruszban milyen a demokrácia, miért írtuk alá a szankciókat?

Azért, mert vannak bizonyos alapértékek, amelyek mellett kiállunk, és így tesznek a németek is.

2021. jún. 23. 12:13
 4/17 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem szép dolog a németektől, hogy kiállnak a magyar melegekért.

Bár én heteroszexuális vagyok, tudom milyen, mikor az ember ellen fordulnak ott ahol él, mert mikor megszületett az öcsém (súlyos oxigénhiány lépett fel nála a szülésnél, ezért testi és értelmi fogyatékos lett, már PIC korában is más volt - kicsatvartan, görcsben voltak a kezei, és az arcán is látszott, hogy nem fogja fel a világot), a faluban engem is úgy kezdtek el kezelni, mintha leprás lennék. Szerencsére két éven belül elköltözünk onnan, utána Budapesten már jobb volt a helyzet, de nagyon mély nyomot hagyott bennem, mennyire elutasítóak tudnak lenni az emberek. Sajnos a melegekkel is hasonlóan bánnak, sokszor még a családjaikat is megbélyegzik :(

Valószínűleg ezért értem meg könnyebben a melegek helyzetét, mert tudom milyen borzasztó, mikor összesúgnak az ember háta mögött.

2021. jún. 23. 12:17
 5/17 anonim ***** válasza:
66%
*pici korában
2021. jún. 23. 12:17
 6/17 anonim ***** válasza:
81%
Mert vannak bizonyos általános emberi jogok, amelyeket csak elmebeteg diktátorok szoktak saját országukban korlátozni, hogy a hatalmukat ezzel is fitogtassák ill. eltereljék a figyelmet ennél lényegesebb jogtiprásokról.
2021. jún. 23. 12:28
 7/17 anonim ***** válasza:
40%

Önmagában azt megérteném, hogy a német politikus a magyar politikai döntésekről véleményt mond. Még ha ebben a konkrét esetben Orbánékkal értek is egyet. Nekem is van véleményem arról, hogy a kínaiak hogy bánnak az ujgurokkal.

Ami nekem nagyon visszatetsző, hogy a sportba akarják belevinni ezt a kérdést. Hagyni kéne a focistákat focizni, a szurkolókat szurkolni (persze nem rasszista módon), a politikusok meg egymás közt beszéljék meg, mit gondolnak a másik döntéseiről.

2021. jún. 23. 12:28
 8/17 anonim ***** válasza:
69%
7: a szurkolók is beleviszik a politikát a sportba, pl. trianonoztak a franciák ellen, stb.
2021. jún. 23. 12:32
 9/17 GaborKss válasza:
33%
Mióta alapérték a homoszexuális- és nemváltó propaganda terjesztése az iskolában? Ha az, akkor sürgősen távozni kell ebből az EU-nak csúfolt liberális mételyből.
2021. jún. 23. 12:32
 10/17 anonim ***** válasza:
40%

,,Szerintem szép dolog a németektől, hogy kiállnak a magyar melegekért."

Magyarán azért hogy lmbtq propaganda folyhasson a közoktatásban🤣🤣🤣🤣

Mi köze ennek a homoszexuálisok jogaihoz?

,,Milyen alapon szólunk mi abba bele, hogy Belaruszban milyen a demokrácia, miért írtuk alá a szankciókat?"

Az is egy jó nagy ökörség volt. Belarusz nagyobb demokrácia mint a Nyugat, ugyanis Lukasenka nem terrorizálja a lakosságot lezárásokkal meg diszkriminációs kártyával.

2021. jún. 23. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!